Elan Wonen

Het bewonersblad houdt bewoners op de hoogte van alle veranderingen, ontwikkelingen en belangrijke zaken met betrekking tot hun woning.

Opdracht

Elan Wonen vroeg ons om de volledige opmaak van hun Bewonersblad Voorjaar 2024 te verzorgen. Dit omvat het controleren en corrigeren van beeldmateriaal, evenals de volledige vormgeving van hun input. Dit is niet de eerste keer dat we een bewonersblad voor Elan Wonen hebben mogen maken; we zijn trots op onze langdurige samenwerking.

Elan Wonen

Elan Wonen is een ondernemende woningcorporatie die ongeveer 7000 woningen beheert in Haarlem en Heemstede. Wij bouwen, innoveren, renoveren, zijn actief in diverse netwerken en hebben een gezonde bedrijfsvoering. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een fatsoenlijke woning, ook bij een laag of bescheiden inkomen en ongeacht fysieke, psychische of sociale uitdagingen. Daarnaast bieden wij vrije sectorwoningen aan mensen met een middeninkomen, om zo de kans op het vinden van een geschikte woning te vergroten. Hier zijn we trots op en hier werken wij dagelijks met veel plezier en energie aan.

Onze opzet

Ons ontwerpteam werkt nauw samen om de pagina’s drukklaar te maken. We zorgen voor een schitterende vormgeving en perfecte fotografie. Elk bewonersblad wordt met zorg vormgegeven om de veelzijdigheid en dynamiek van Elan Wonen in beeld te brengen.

Resultaat

We zorgen er altijd voor dat de communicatie van Elan Wonen op tijd klaar is voor de drukdeadlines. Onze aanpak zorgt ervoor dat deze mooie publicaties altijd goed uit de verf komen, met perfecte vormgeving en fotografie.

Elan Wonen

Visuele communicatie

Het Bewonersblad Voorjaar 2024 is niet het enige wat we voor Elan Wonen doen; we verzorgen echt alles op het gebied van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan brochures, serviceabonnementen of drukwerk.

Elan Wonen, elk seizoen een bewonersblad en meer

Elan Wonen, elk seizoen een bewonersblad en meer.

KlantNZKG NoordzeekanaalgebiedDienstenVormgevingJaartal2024

Privacy Preference Center