Veelzijdig

Opzet onderscheidt zich door de veelzijdigheid van onze dienstverlening, waar techniek, strategie en vormgeving hand in hand gaan. Korte en directe communicatielijnen, samenwerking tussen de diverse disciplines, en het perfect afstemmen van communicatiemiddelen leiden tot effectieve en geïntegreerde oplossingen.

Team

Een team van enthousiaste specialisten, bestaande uit strategen, ontwikkelaars, techneuten en vormgevers. Onze professionals zijn gepassioneerd en blijven zich voortdurend ontwikkelen in hun vakgebied. In kleine, hechte teams bedenken en realiseren wij innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en mogelijkheden van onze klanten.

Ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitale communicatie en IT-dienstverlening hebben wij succesvolle en betrouwbare systemen ontworpen en ontwikkeld. Bij Opzet kan je terecht voor corporate websites, webshops en online applicaties.

Daarnaast bieden wij ook professionele print uitingen aan, waarbij we zorgvuldig aandacht besteden aan de visuele representatie van jouw merk, producten of diensten. Of het nu gaat om digitaal of op papier, wij streven ernaar om jouw boodschap effectief over te brengen, zowel online als offline.

Duurzaam

In het kader van duurzaamheid hanteren we het principe van ‘Circulaire Software Development’. Dit betekent dat we software ontwikkelen met het oog op hergebruik, waardoor we besparen op verschillende fronten, waaronder kosten, tijd en CO2-uitstoot.

Door het hergebruiken van materialen verminderen we de benodigde tijd en energie om tot effectieve oplossingen te komen.

"De oplossingen voor onze klanten zijn gericht op kosteneffectieve processen, innovatie en klantgerichtheid met uitmuntende service."
Opzet Erwin
Erwin van Wijk

Partner en CEO

Maak kennis met

Opzet Erwin
Erwin van Wijk

Commercieel directeur

Opzet Guus
Guus Blankman

Creatief directeur

Opzet Jesse
Jesse Koeckhoven

Technisch directeur

Hoe zet je het op papier?

Wij helpen je graag verder

Contact