Opzet is een creatief internetbureau in de regio Haarlem. Ons bureau bestaat sinds 1993 en biedt een totaalpakket: digitale innovatie, versterkt met online en offline design, strategie en communicatie.

Opzet heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitale communicatie en IT-dienstverlening. Wij ontwerpen en ontwikkelen met succes grote en betrouwbare systemen. U kunt bij ons terecht voor corporate websites, webshops en online applicaties.

Wie zijn wij?

Wij werken met dertien enthousiaste specialisten: strategen, ontwikkelaars, techneuten en vormgevers. Profs, die bezeten zijn van hun vak en zich blijven ontwikkelen. In kleine teams bedenken en realiseren wij originele oplossingen die scoren, al naar gelang de wensen en mogelijkheden van de klant.

Korte lijnen

Het unieke van Opzet is de veelzijdigheid van ons team. Bij ons gaan techniek, strategie en vormgeving hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. En doordat de verschillende disciplines binnen Opzet nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.