We streven naar een synergie tussen online en offline communicatie, waarbij we gebruikers een optimale beleving bieden. Dit vormt de kern van onze missie bij Opzet: het streven naar positieve veranderingen.

Terwijl de wereld gestaag verandert, is het onze ambitie om deze ontwikkelingen te versnellen. Van digitaal doen naar digitaal zijn. Daarom richten we ons op het ondersteunen van gemeenten, instellingen en bedrijven door middel van baanbrekende digitale oplossingen.

Ontwerp

Grafische vormgeving zit in het dna van Opzet. Al meer dan dertig jaar geven we vorm aan corporate design, jaarverslagen, magazines en andere grafische uitingen.

Concept

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor campagnes voor online als offline doeleinden. Concepten die de doelgroep prikkelen en vragen vertalen naar sterke concepten.

Software

Onze software lost veel vragen op en is voor alle klanten en beheerders eenvoudig te gebruiken. Dat bespaart niet alleen tijd maar zorgt voor een positieve klantervaring.

Websites

Opzet ontwikkelt innovatieve websites en webshops die rekening houden met de doelgroep. Sites die intuïtief aanvoelen en perfect aansluiten bij de corporate identity.

Apps

Apps die optimaal zijn ontworpen en focussen op de wensen van de gebruikers. Opzet houdt de ontwikkelingen en technische eisen constant bij en zorgt dat deze apps goed functioneren.

Koppelingen

Al onze websites, apps of andere tools worden, wanneer gewenst, gekoppeld met interne ERP systemen of andere diensten. Onze software werkt naadloos samen met elk systeem.

Onze passie

Luisteren, leren en innoveren

In een veranderde wereld is het essentieel te luisteren naar de wensen van de doelgroep. Elke dag leren hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren. Innoveren en voorop blijven lopen op het gebied van online en offline communicatie. Dat is wat wij het liefste doen.

Leer meer

hoe vergelijk je appels?

Websites & Applicaties

Commerciële bedrijven en overheidsorganisaties kunnen bij ons terecht voor aansprekende en succesvolle websites, webshops, applicaties en apps voor iOS en Android.

meer online

Concept & Design

Zoals gezicht en houding je identiteit weerspiegelen, zo doen concept en design dat voor je merk.
 Succes begint bij overtuigingskracht, versterkt door een krachtige uitstraling.

meer offline

Innovatie & Duurzaamheid

Van digitaal doen naar digitaal zijn en bovenal menselijk blijven. Wij helpen bedrijven en organisaties met innovatieve software. Onder andere voor de afvalmarkt en uitvaartbranche.

meer duurzaam