Zeehaven IJmuiden

Geen enkel ander jaarverslag biedt zo'n diepgaande blik op de ontwikkelingen en prestaties van de haven van IJmuiden. Elk jaar presenteren wij met trots het Jaarverslag.

Opdracht

Zeehaven IJmuiden NV vroeg ons om de volledige opmaak van hun Jaarverslag 2023 te verzorgen. Dit omvat het controleren en corrigeren van beeldmateriaal, evenals de volledige vormgeving van hun informatie. Al jaren verzorgen wij met veel plezier deze jaarlijkse uitgave. Daarnaast ontwerpen wij ook andere communicatie-uitingen voor Zeehaven IJmuiden, zoals drukwerk, uitnodigingen, kaarten en PowerPoint-templates.

Zeehaven IJmuiden

Onze opzet

Onze ontwerpers werken nauw samen om de pagina’s klaar te maken voor de druk. We zorgen ervoor dat de opmaak er prachtig uitziet en dat alle fotografie perfect tot zijn recht komt. Elk jaarverslag wordt met zorg vormgegeven om de veelzijdigheid en de dynamiek van de haven van IJmuiden te benadrukken.

Resultaat

De communicatie-uitingen van Zeehaven IJmuiden zijn telkens weer op tijd gereed voor de drukdeadlines. Opzet zorgt consistent voor een optimaal resultaat van deze prachtige publicaties. De volledige vormgeving en fotografie komen daarbij perfect tot hun recht.

Over Zeehaven IJmuiden NV

Zeehaven IJmuiden NV heeft als missie het ontwikkelen van het havengebied en de visafslag in IJmuiden met passende faciliteiten en een toekomstbestendige infrastructuur. Hierdoor kunnen havenbedrijven langdurige waarde creëren. De unieke constructie van een private havenbeheerder met deelname van gevestigde bedrijven en overheden is uniek in Nederland, wat de ondernemerskracht en ondernemerszin in de haven van IJmuiden versterkt.

Door talrijke investeringen van Zeehaven IJmuiden NV is de concurrentiepositie van de haven de afgelopen jaren sterk verbeterd. De haven, gelegen direct aan zee en aan de monding van het Noordzeekanaal, is altijd toegankelijk en ligt vlakbij Amsterdam en Schiphol Airport. Zeehaven IJmuiden NV, eigenaar en exploitant van de havens, terreinen en de visafslag van IJmuiden sinds 1989, beheert een gebied van 187,5 hectare inclusief havenbekkens.

Jaarverslag voor Zeehaven IJmuiden NV

Jaarverslag 2023, ontwikkelingen en prestaties van de haven van IJmuiden.

KlantZeehaven IJmuiden NVDienstenVormgevingJaartal2024

Privacy Preference Center