HVC gha annuleren laptop

Nu kunnen inwoners hun eerder online gemaakte grofafval afspraak zelf annuleren. Geen extra telefoontjes meer voor de klantenservice en geen onnodige ritjes voor de chauffeurs.

Wat hebben we gedaan

Via een slimme oplossing hebben we een realtime koppeling ontwikkeld met het interne systeem. Daarmee worden meldingen voorzien van een controle en annulerings mogelijkheid.

Met deze nieuwe en unieke functie heeft Opzet een oplossing ontwikkeld die de klanttevredenheid verhoogt en kosten bespaart. En met minder overbodige ritten dragen we bij aan een duurzame toekomst.

Een online afspraak maken was al mogelijk, die later aanpassen en doorzetten naar de organisatie en planning kon nog niet. Dat is opgelost. Het annuleren van een Grofafval Afspraak in de afvalkalender en app is nu in nog geen drie kliks geregeld. Na het annuleren door de inwoner wordt de melding direct uit het ERP systeem verwijderd en zal de chauffeur deze niet meer op de routelijst terugzien.

Wanneer het om een betaalde afspraak gaat, ontvangt de financiële afdeling een melding met een bewijs, zodat het bedrag direct teruggestort wordt aan de betreffende inwoner.

Opzet heeft de nieuwe functie voor diverse klanten met een afvalkalender met succes uitgerold. Zo hebben we voor AfvalRIS en Clear de directe koppelingen ontwikkeld om een online Grofafval Afspraak in te plannen, te betalen en eventueel zelf te annuleren.

De software van Opzet ondersteunt diverse ERP systemen en is gekoppeld met betalingssystemen om eventueel de betaalde afspraken direct af te rekenen. De Grofafval Afspraak is geschikt voor mobiel en kan gekoppeld worden aan onze iOS of Android app.

Applicaties voor het maken en annuleren van een grofafval melding

Maak het de inwoners nog gemakkelijker! Nu kunnen ze hun eerder online gemaakte Grofafval Afspraak zelf annuleren. Geen extra telefoontjes meer voor de klantenservice en geen onnodige ritjes voor de chauffeurs.

KlantHVCDienstenSoftwareJaartal2022Linksitewww.hvcgroep.nl

Privacy Preference Center