ZRD wagen

De oplossing voor de Zeeuwse Reinigingsdienst is een compleet geïntegreerde website en app gekoppeld aan de BAG, iDeal en 21Qubz.

Wat hebben we gedaan

We hebben de gehele website ontworpen en ontwikkeld inclusief koppelingen met 21Qubz, de BAG, Mollie en tevens met de apps.

Alle diensten zijn voor de inwoner beschikbaar via één en dezelfde URL van de ZRD. Geen uitstapjes naar externe websites maar alles onder één dak. Dat maakt het voor zowel de ZRD als de inwoner een schaalbare en vertrouwde omgeving.

Opzet biedt als enige websitebouwer een realtime koppeling met 21Qubz voor alle modules en data. Via het CMS zWaste, de applicatie van Opzet, zijn de verschillende templates van 21Qubz naadloos geïntegreerd in de website.

De templates kunnen via instellingen in zWaste eenvoudig zelf gekoppeld worden aan de juiste contentblokken. De koppeling met de templates van 21Qubz zijn dynamisch geprogrammeerd. Wijzigingen zijn direct beschikbaar in de website en app.

Zowel de website als alle modules en de apps zijn geschikt voor de Digitale Toegankelijkheid en voldoen aan de richtlijnen van de WCAG.

Daarbij zijn alle onderdelen optimaal ontwikkeld voor de smartphone. We houden tevens rekening met de AVG en zorgen dat alleen de gegevens worden opgeslagen die nodig zijn voor de online dienstverlening.

Corporate website en applicatie

We hebben samen met de ZRD de eerste versie van de site opgebouwd en geholpen met het schrijven en verbeteren van de teksten. Het beheer gaat via ons unieke en speciaal voor de afvalbranche ontwikkelde software. Daarin is de software van Opzet uniek in de markt en het meest uitgebreid.

KlantZeeuwse ReinigingsdienstDienstenOntwerp en techniekJaartal2023Linksitewww.zrd.nl

Privacy Preference Center