Alles in één

De oplossing voor de Zeeuwse Reinigingsdienst is een compleet geïntegreerde website en app gekoppeld aan de BAG, iDeal en 21Qubz. Alle diensten zijn voor de inwoner beschikbaar via één en dezelfde URL van de ZRD. Geen uitstapjes naar externe websites maar alles onder één dak. Dat maakt het voor zowel de ZRD als de inwoner een schaalbare en vertrouwde omgeving.

De gehele integratie van alle modules resulteert in een verbeterde informatievoorziening die helpt bij een optimale dienstverlening.

zWaste verzorgt alle realtime koppelingen met 21Qubz.

Eenvoudig beheer van templates

Koppeling 21Qubz

Opzet biedt als enige websitebouwer een realtime koppeling met 21Qubz voor alle modules en data. Via het CMS zWaste, de applicatie van Opzet, zijn de verschillende templates van 21Qubz naadloos geïntegreerd in de website.

De templates kunnen via instellingen in zWaste eenvoudig zelf gekoppeld worden aan de juiste contentblokken. De koppeling met de templates van 21Qubz zijn dynamisch geprogrammeerd. Wijzigingen zijn direct beschikbaar in de website en app.

Opzet heeft de kennis voor Digitale Toegankelijkheid en richtlijnen voor WCAG.

WCAG is een continue proces

Volledig digitaal toegankelijk

Zowel de website als alle modules en de apps zijn geschikt voor de Digitale Toegankelijkheid en voldoen aan de richtlijnen van de WCAG. Daarbij zijn alle onderdelen optimaal ontwikkeld voor de smartphone. We houden tevens rekening met de AVG en zorgen dat alleen de gegevens worden opgeslagen die nodig zijn voor de online dienstverlening.

Opzet hanteert een eenvoudige prijsopbouw. We maken het hierdoor een stuk eenvoudiger om de kostprijs te berekenen. We berekenen geen aparte kosten voor bijvoorbeeld een server, SLA en onderhoud. De tarieven zijn vertaald naar een prijs per huishouden, per module per jaar.

zWaste is de meest complete oplossing voor alle communicatie rondom afval en hergebruik

Stop met worstelen, start met glimlachen!

Meer weten?

Wilt je meer weten over deze nieuwe functies? Neem gerust contact op voor een persoonlijke presentatie.