Leuke actie

Gratis meerijden met een gave gele Amerikaanse schoolbus van station Sloterdijk en station Haarlem naar IJmuiden aan Zee… en nog een strandpakket cadeau ook! Opzet zorgde voor de vormgeving en productie van de ingezette middelen.

Een geslaagde campagne voor een gemeente waar we graag voor werken

Gemeente Velsen

Promotiemiddelen door Opzet gemaakt

De ingehuurde Amerikaanse schoolbussen zijn door Opzet vrolijk aangekleed in het thema strand en beplakt met stickers van .IJmuiden en IJmuiden Rauw aan Zee. Ook de posters op driehoeksborden aan lantaarnpalen in Haarlem en Amsterdam komen uit onze studio.

Posters op driehoeksborden aan lantaarnpalen in Haarlem en Amsterdam

Gemeente Velsen

Meer weten?

Wil je meer weten over het ontwikkelen van mooie campagnes? Neem gerust contact op voor een persoonlijke presentatie.