STUDIO 2 MEDIA

Boek Zeesluizen IJmuiden

In opdracht van de IJmuider Courant en Dagblad Kennemerland verzorgde Opzet de vormgeving van een prachtig boek over de vernieuwing en uitbreiding van de sluizen bij het Noordzeekanaal in IJmuiden. ‘Een nieuwe voordeur’ is op 6 november 2017 verschenen. Journalisten van de IJmuider Courant zorgden voor de inhoud. Het ontwerp en de productie verzorgden wij.

Bouw van de grootste zeesluis ter wereld

Bij de monding van het Noordzeekanaal in IJmuiden bouwt Rijkswaterstaat al vanaf september 2016 aan de grootste sluis ter wereld. Een enorm project dat naar verwachting in het najaar van 2019 is afgerond.

Uit de IJmuider Courant

In de IJmuider Courant/Dagblad Kennemerland zijn in de loop van het jaar hierover drieentwintig artikelen geschreven. Niet alleen over het project zelf, maar ook over de impact ervan op de gebruikers en omwonenden. De verhalen zijn door de IJmuider Courant inhoudelijk verdiept met meer achtergrondinformatie en door Opzet vormgegeven, gebundeld en verrijkt met foto’s en illustraties.

Luxe boek over IJmuiden, mooi cadeau

Het resultaat is een luxe boek, getiteld ‘Een nieuwe voordeur’, met 84 pagina’s, degelijk genaaid in een softcover omslag. Het kost 13,50 euro, exclusief BTW.
‘Een nieuwe voordeur’ is verkrijgbaar vanaf november 2017.

Interesse?

Meer over het boek vindt u hier

RECENT WERK