MONUTA

Rouwkaarten en advertenties online maken

Al jaren gebruiken de uitvaartverzorgers van Monuta onze applicatie voor het online maken van rouwdrukwerk. Zo maken ze op hun laptop via een UMTS-verbinding mooie persoonlijke rouwkaarten, bidprentjes, dankkaartjes en advertenties. Na goedkeuring van de nabestaanden kunnen ze het rouwdrukwerk zelf  printen en afwerken of naar een drukker sturen. De advertenties gaan direct per mail naar de uitgevers (als kant-en-klare certified PDF).

Persoonlijk

Uitvaartverzorgers kunnen bij het maken van een kaart of advertentie samen met de nabestaanden kiezen uit veel mooi beeldmateriaal dat direct beschikbaar is. Zo kunnen ze er zonder veel moeite een persoonlijk tintje aan geven.

Thuis op een laptop te maken

De applicatie Monuta Media Service is uniek omdat de uitvaartverzorger elke uiting totaal op maat kan maken bij de nabestaanden thuis op een laptop met UMTS verbinding. Een uitvaartverzorger maakt voor een uitvaart een eigen dossier aan waarin alle uitingen bewaard worden.

Rouwkaarten en advertenties

Na het aanmaken van een dossier kan de gebruiker direct beginnen met het maken van kaarten en advertenties. We hebben sjablonen gemaakt waarmee je  in twee stappen mooi opgemaakte uitingen kunt ontwerpen. Teksten zijn aan te passen in allerlei lettertypes, lettergrootten, kleuren en stijlen.

Beeldbank

In de applicatie zit een uitgebreide beeldbank met zorgvuldig gekozen achtergronden en afbeeldingen. Maar je kunt ook persoonlijke afbeeldingen aan een dossier toevoegen. Afbeeldingen en achtergronden zijn aan te passen qua uitsnede, grootte en positie op de kaart of advertentie. Elke afbeelding is voorzien van tekstomloop waardoor de tekst mooi om de afbeelding heen kan lopen.

Plaatsen in alle kranten van Nederland

Je kunt een rouwkaart eenvoudig kopiëren en er een advertentie van maken. Omdat de maat van de advertentie de prijs van de plaatsing bepaalt (hoe groter hoe duurder) tonen we de plaatsingskosten van de zojuist gemaakte advertentie in de gekozen krant zodra de advertentie is opgemaakt. De applicatie bevat een database met meer dan 750 kranten, en elke krant hanteert weer andere tarieven, dus dat is handig.

Snel en probleemloos

Om dat de applicatie geen Flash gebruikt, is  de snelheid optimaal en kun je er probleemloos mee werken op alle soorten computers en tablets.   De bewerking is geschikt voor gebruik van UMTS.

Uitbreidbaar via CMS

De applicatie heeft een uitgebreid Content Management Systeem waarmee je alle dossiers, orders, uitingen, gebruikers, templates, afbeeldingen, achtergronden, kaders en opmaakonderdelen kunt beheren.

Media plaatsingen

Al sinds  2014 verzorgt Opzet de handling en mediaplanning van de familieberichten van Monuta. We controleren de teksten op eventuele fouten en zorgen dat de advertentie op tijd en goed in de krant verschijnt.
De uitvaartverzorger kan bij ons terecht met vragen over verspreidingsgebieden en deadlines van meer dan 500 verschillende titels.
We helpen ook bij eventuele vragen over de opmaak van de advertenties of rouwkaarten.

Byes

Interesse in onze software? Vraag dan een login aan en bekijk ook eens onze nieuwe applicatie Byes

RECENT WERK