HVC

Innovatieve afval-app met scanner

HVC afval app vernieuwd
Innovatieve afval-app Opzet
HVC app schermen

Opzet heeft voor HVC de meest innovatieve afval-app ontwikkeld. Deze app is voorzien van een compleet vernieuwd UI design. Hierdoor is het gebruiksgemak verder verbeterd. We hebben het werkelijk gebruik van de app gemonitord en onderzocht welke onderdelen gebruikers belangrijk vinden. Dat heeft geresulteerd in een interface die zeer goed aansluit bij de behoeften van de klant. De vernieuwde app is gekoppeld aan de diverse diensten van HVC zodat de klant alles eenvoudig in een keer online kan regelen.

Met het onderdeel Ecoscan kunnen barcodes van producten gescand en herkend worden. Het is zelfs mogelijk foto’s van producten te maken, waarna de app aangeeft hoe en waar het betreffende product als afval aangeboden kan worden. Deze intelligente functie is zelflerend, zodat op deze manier steeds meer producten herkend worden.

Meldingen in de app

Met gemiddeld 200.000 actieve gebruikers en ongeveer 1.000.000 acties per maand is de app zeer belangrijk voor HVC. Met name voor het raadplegen van de geplande inzameldagen en voor het gebruik van ondergrondse containers is de app ideaal. Met de vernieuwde app kan de gebruiker ook allerlei andere belangrijke diensten van HVC regelen. Zoals het melden van grof afval, het aanvragen van een afvalpas en het indienen van een verzoek tot het achterhalen van een verloren voorwerp. Hierdoor zal de app nog meer geraadpleegd gaan worden. De app wordt later uitgebreid met meer nieuwe functies.

Het is mogelijk om via de software van de online afvalkalender alle instellingen aan te passen (bijvoorbeeld de links en iconen). Alle onderdelen van de app zijn gekoppeld aan de online kalender. Deze hybride manier van software ontwikkeling is zeer kostenbesparend.

Voor inzamelbedrijven en gemeenten

De vernieuwde afval-app van Opzet is nu beschikbaar voor inzamelbedrijven en gemeenten. Het is de meest innovatieve en gebruikersvriendelijke app als het gaat om duidelijke communicatie met de inwoners.

Probeer deze nieuwe app zelf voor Android en iOS. Maak eventueel gebruik van de postcode 3315WP huisnummer 453.

RECENT WERK