HVC

Digitale afvalkalender en apps

HVC informeert haar klanten over het inzamelen van alle soorten afval en gebruikt daarvoor onze online afvalwijzer. Handig: toets postcode en het huisnummer in, en krijg precies de informatie die je nodig hebt! Zo is er voor iedereen een persoonlijke online afvalkalender. En wie behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar, print hem gewoon uit.

Afvalkalender en afvalbalie

De digitale afvalkalender van HVC bevat verschillende modules waarmee de inwoners binnen het verzorgingsgebied van HVC allerlei zaken online kunnen aanvragen. Van het aanmelden van grof huishoudelijk afval tot het aanvragen van een nieuwe afvalpas. De verschillende diensten zijn gekoppeld aan iDeal voor online betaling.

De digitale online afvalkalender bevat een uitgebreide afvalwegwijzer. Via deze module ziet de gebruiker direct hoe en waar hij of zij verschillende afvalsoorten kan  inleveren.

Apps Android en iOS

Naast de online site heeft Opzet een app ontwikkeld voor zowel Android als iOS. De app bevat allerlei handige functies om informatie op te vragen. De app geeft een pushbericht met een melding wanneer het afval wordt ingezameld.

Koppelingen

De applicaties zijn gekoppeld aan Clear van AMCS voor het importeren van de kalender data en routes. Voor de betalingen hebben we de diverse modules gekoppeld aan iDeal via Omnikassa van de Rabobank.
We houden de adressen up-to-date via de maandelijkse updates die we gekoppeld hebben aan de BAG van het Kadaster.

RECENT WERK