BLUE MEDICAL

Huisstijl en brochure

Blue Medical A4 Brochure
Blue Medical Stationary
Blue Medical flyer A4
Blue Medical is producent van gecontroleerd steriele verpakkingsmaterialen. Voor dit nieuwe bedrijf maakten we een logo en complete huisstijl.

Nieuw logo

Een nieuwe identiteit met logo ontwerpen is een hele bevalling. En: hoe beter de samenwerking tussen klant en ontwerper, hoe mooier het resultaat. Die klik was er wel tussen Opzet en Blue Medical. En het resultaat is er ook naar. Het logo en de huisstijl stralen de kwaliteit uit waar Blue Medical voor staat: betrouwbaar en strak (steriel). Het beeldmerk is toepasbaar op verpakkingen en heeft een medische look-and-feel.

Kwaliteitsdrukwerk

We maakten een nette productmap met een luxe uitstraling en mooie fotografie, waarin productsheets kunnen worden aangeboden. Zowel de map als de productbladen zijn uitgevoerd in kwaliteitsdrukwerk, en voelen stevig aan.

Over Blue Medical

Blue Medical produceert controleerbare steriele medische verpakkingsmaterialen voor ziekenhuizen en operatiekamers. Van de beste  kwaliteit, want sterilisatie is van het hoogste belang voor de veiligheid van de patient.

Blue Medical A4 Brochure

RECENT WERK