BLINK

Identiteit en afvalkalender

Blink site en logo
Blink afvalkalender site
Blink is afvalverwerker en inzamelaar en neemt de gemeenten in de regio Helmond steeds meer werk uit handen. Er zit groei in en daar zijn ze trots op bij Blink. Tijd voor een nieuw logo en een goede digitale afvalkalender.

Nieuw logo

Het nieuwe beeldmerk is het resultaat van de samenwerking tussen Opzet en Blink: we deden onderzoek naar het DNA van de afvalverwerker en zochten samen naar een vorm die de identiteit echt goed kon weergeven. Het resultaat is een duidelijk laagdrempelig logo met een heldere uitstraling, die de ontwikkeling en samenwerking van Blink met de gemeenten verbeeldt. De typografie is strak en degelijk. Het logo staat achter de naam als een soort spreekballon. Blink is immers hét aanspreekpunt voor inwoners en gemeenten.

De afvalkalender

Blink koos voor een uitgebreide online afvalkalender. Elke gebruiker tikt postcode en huisnummer in en ziet meteen alle diensten voor het betreffende adres duidelijk op een rij: Wat – Wanneer – Waar.  Zo krijg je per adres online een eigen persoonlijke afvalkalender te zien, die gemakkelijk te printen is en zelfs te koppelen is aan persoonlijke smartphone kalenders.

Over Blink

Blink is de naam waaronder 7 gemeenten samen met Suez hun afvalzaken hebben georganiseerd.
Een unieke en actieve samenwerking. Aan ons is gevraagd om daarvoor een aansprekende uitstraling te ontwerpen.

Bezoek de site van Blink

RECENT WERK