Opzet beurs Afvalconferentie stand
Opzet beurs Afvalconferentie overzicht
Opzet beurs Afvalconferentie tafel
Afgelopen woensdag stonden we met onze oplossingen op de Afvalconferentie 2021 in Utrecht. Het was inspirerend om eindelijk weer direct contact te hebben met onze relaties en klanten. We hebben ideeën en ervaringen uitgewisseld en onze software en afvalkalenders gedemonstreerd aan diverse gemeenten. Al met al kwamen we vol energie terug van een geslaagde bijeenkomst.

Opzet heeft door de jaren heen de software zPages doorontwikkeld tot de meest complete oplossing voor al uw communicatie over afval. Inmiddels maken meer dan 3 miljoen huishoudens er gebruik van. Dankzij onze ervaring zijn we uitgegroeid tot dé partner voor online dienstverlening in de afvalbranche. Zo mogen we voor meer dan 25 verschillende gemeenten en afvalbedrijven met succes de digitale afvalkalender, apps, diverse modules en koppelingen verzorgen.

We bieden een zeer breed scala aan producten en oplossingen die inwoners helpen bij alle vragen omtrent afval en afvalscheiden. De basis van al deze communicatie is de afvalkalender met actuele data betreffende woonhuisaansluitingen. Daaraan koppelen we uiteenlopende oplossingen die elk apart ingezet kunnen worden. Onze software lost veel vragen op en maakt het voor gebruikers eenvoudig om informatie te zoeken, bestellingen te plaatsen en meldingen door te geven. Dat bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor een positieve klantervaring.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.