Spaarnelanden locaties laptop
Spaarnelanden locaties
Spaarnelanden locaties

Vanwege de coronamaatregelen is het voor Spaarnelanden niet mogelijk om inloopbijeenkomsten te organiseren. Daarom heeft Opzet voor Spaarnelanden een online portal ontwikkeld waarop bewoners de geplande nieuwe locaties van alle onder- en bovengrondse verzamelcontainers kunnen inzien. Ze kunnen op een betreffende locatie reageren via chat en formulieren .
Spaarnelanden kan via de portal inwoners en ondernemers uitnodigen de online kaart met de conceptlocaties van alle onder- en bovengrondse verzamelcontainers te bekijken.

Locatiekaart

Via een locatiekaart is het mogelijk om zowel de bestaande als nieuwe locaties te bekijken. De kaart is geintegreerd in de software van de afvalkalender waardoor direct gebruik gemaakt kan worden van functies die de kalender biedt. Denk daarbij aan de BAG koppeling en een adreswidget die gebruikt kan worden op de corporate website. Op de kaart staan alle bestaande locaties en de locaties die gewijzigd worden.

Alle locaties hebben een eigen icoon waardoor direct duidelijk is wat de verandering betreft. Elke locatie heeft tevens een eigen pagina waar op de gewijzigde situatie gereageerd kan worden. Dat kan via chat, een online formulier en een ‘Bel me terug’ functie. De locatie heeft een foto waarop goed te zien is waar de locatie in de straat komt te staan. De kaart is voorzien van een calendarium waarin alle iconen van de locaties toegelicht worden.

Chat

De portal is direct gekoppeld aan de chat functie van Trengo. Hierdoor is het mogelijk om verschillende tijden in te stellen wanneer Spaarnelanden beschikbaar is voor de chat. Deze chats komen in Trengo overzichtelijk in een lijst.

Formulieren

Via de online formulieren kan elke bezoeker reageren op een betreffende locatie. Deze reacties komen bij Spaarnelanden via de mail binnen waar tevens de betreffende locatie getoond wordt.

De portal is geschikt voor mobiel gebruik en kan eenvoudig uitgebreid worden. De locatieportal wordt direct geïntegreerd in de software van onze afvalkalenders.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een demonstratie.