ZRD gekoppeld met 21Qubz
App gekoppeld met 21Qubz
Online afvalkalender

De oplossing voor de Zeeuwse Reinigingsdienst is een compleet geïntegreerde website en app gekoppeld aan de BAG, iDeal en 21Qubz. Alle diensten zijn voor de inwoner beschikbaar via één en dezelfde URL van de ZRD. Geen uitstapjes naar externe websites maar alles onder één dak. Dat maakt het voor zowel de ZRD als de inwoner een schaalbare en vertrouwde omgeving.

De gehele integratie van alle modules resulteert in een verbeterde informatievoorziening die helpt bij een optimale dienstverlening.

Koppeling 21Qubz

Opzet biedt als enige websitebouwer een realtime koppeling met 21Qubz voor alle modules en data. Via het CMS zWaste, de applicatie van Opzet, zijn de verschillende templates van 21Qubz naadloos geïntegreerd in de website.
De templates kunnen via instellingen in zWaste eenvoudig zelf gekoppeld worden aan de juiste contentblokken. De koppeling met de templates van 21Qubz zijn dynamisch geprogrammeerd. Wijzigingen zijn direct beschikbaar in de website en app.

WCAG proof

Zowel de website als alle modules en de apps zijn geschikt voor de Digitale Toegankelijkheid en voldoen aan de richtlijnen van de WCAG. Daarbij zijn alle onderdelen optimaal ontwikkeld voor de smartphone. We houden tevens rekening met de AVG en zorgen dat alleen de gegevens worden opgeslagen die nodig zijn voor de online dienstverlening.

Software zWaste

zWaste is de Enterprise Content Management Software van Opzet waarmee onze klanten zeer eenvoudig een complete site en app kunnen beheren en onderhouden. Via verschillende type contentblokken is de site zelf in te delen en uit te breiden.
We hebben samen met de ZRD de eerste versie van de site opgebouwd en geholpen met het schrijven en verbeteren van de teksten. Het beheer gaat via ons unieke en speciaal voor de afvalbranche ontwikkelde software. Daarin is de software van Opzet uniek in de markt en het meest uitgebreid

Circulaire Software Development

Opzet ontwikkelt op een duurzame manier volgens het principe van Circulaire Software Development. Door slim te ontwikkelen houden we de kosten zeer laag en zorgen we voor zo min mogelijk extra werkzaamheden. Dit helpt tevens bij het beperken van de CO2 uitstoot.
Nieuwe functies en verbeteringen komen beschikbaar voor alle klanten waardoor we een betrouwbare en meest uitgebreide oplossing kunnen bieden.

Eenvoudige prijsopbouw

Opzet hanteert een eenvoudige prijsopbouw. We maken het hierdoor een stuk eenvoudiger om de kostprijs te berekenen. We berekenen geen aparte kosten voor bijvoorbeeld een server, SLA en onderhoud. De tarieven zijn vertaald naar een prijs per huishouden, per module per jaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze nieuwe functies? Neem gerust contact op voor een persoonlijke presentatie.

Stop met worstelen, start met glimlachen!