brand | new | ideas


Wervingscampagne Technisch Onderwijs

Opzet bedacht een campagne voor het werven van leerlingen in technische beroepen. In eerste instantie werd gevraagd om een postercampagne. Opzet bedacht de slogan "Boost your brains, use your hands". Gekoppeld aan een beeld van jongeren die een gemotiveerde en open uitstraling hebben, heeft de school nu een aansprekende eyecatcher.

Posters werving technisch onderwijs Pay off: "De wereld is techniek"
De nieuwe slogan is een aanvulling op een eerder voor een Technisch Colllege bedachte pay-off: "de wereld is techniek" die de school in al haar uitingen door kan voeren.

Slogan: Stoer
We zochten voor de slogan een aansprekende koppeling tussen denken en doen. Je hersens ontwikkelen door je handen te gebruiken. En andersom. Engels, omdat dat lekkerder bekt en stoerder voelt dan Nederlands. Daar is de doelgroep gevoelig voor.

Uitstraling

Om jongeren te werven voor een toekomst in de techniek heb je meer nodig dan een leuke poster. Maar de uitstraling van zo'n postercampagne is wel heel belangrijk. Deze vormt het gezicht van de boodschap die je uit wilt dragen. Zowel naar de toekomstige leerlingen als naar hun ouders.
De campagne is niet alleen wervend naar buiten toe, de huidige studenten voelen zich hiermee extra bevestigd in hun keuze want techniek biedt geweldige toekomstperspectieven.

Poster en gevelbanieren

Het Technisch College laat het bedachte beeld met de slogan regelmatig terugkomen in uitingen zoals een banner op de site, als poster en ook op twee grote gevelbanieren van 3,75 x 5,25 m.

Ook geinteresseerd in een wervingscampagne op maat?
Neem contact op met Opzet voor meer informatie.


iPad

iPad magazine maken? Opzet helpt u graag.

Lees verder ›

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring

Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.