brand | new | ideas


Logo en huisstijl ontwerp

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

Om te bepalen hoe uw bedrijf of instelling het beste kan communiceren met de gewenste doelgroep, is het belangrijk te weten wat de identiteit van uw bedrijf is. Het in kaart brengen van dit 'DNA' kan op verschillende manieren gebeuren.
Opzet kan u hierbij helpen en zoekt samen met u naar de beste manier om uw kernwaarden te verbeelden in een pakkende uitstraling.

Onderzoek
Voor dit doel kunnen we gebruik maken van een creatieve onderzoeksmethode. Door een aantal eenvoudige tests kunnen we samen het DNA van uw bedrijf in beeld brengen.
Uw bedrijfs-identiteit kunnen we het beste bepalen samen met de mensen die het bedrijf vormen.

Uitstraling
Een belangrijk onderdeel in het proces is het onderzoek naar uitstraling. Wat wilt u wel en wat u niet wilt uitstralen? Daarbij is het goed te weten hoe uw doelgroep naar u kijkt.

Rapport
Via beelden en vragen komen allerlei zaken aan bod. De resultaten hiervan worden naderhand uitgewerkt in een rapport. In dit rapport komt onder andere te staan wie u bent, de tone of voice, tone of image, de hindernissen en een helder advies hoe u verder kunt.

Ontwerp
Aan de hand van het DNA kan uiteindelijk een juiste koers bepaald worden voor de verschillende communicatiemiddelen. Het ontwerpen van uw huisstijl kan beginnen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie en uitleg van onze werkwijze.

Hoe is onze werkwijze?

 • Onderzoek

  Via een aantal tests onderzoeken wij samen met u en uw medewerkers de identiteit van uw bedrijf

 • Kleur en uitstraling

  Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek starten we de ontwerpfase. We doen een aantal voorstellen.

 • Uitwerken huisstijl

  Als het logo gekozen is, werken wij de huisstijl uit. Voor de herkenbaarheid adviseren wij om de huisstijl consequent door te voeren in al uw uitingen.

 • Huisstijl bewaken

  Om u ervan te verzekeren dat alle uitingen passen binnen de gekozen vormgeving, kunt u ons vragen de toepassing van uw huisstijl te bewaken.