brand | new | ideas


Jaarverslagen

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

Het jaarverslag is voor veel bedrijven en instellingen elk jaar weer een heel gewichtig visitekaartje. Juist in een jaarverslag wilt u zich van uw beste kant laten zien. Zowel in gedrukte vorm, als gekoppeld aan uw website.
Zo kunt u een interactief, innovatief online jaarverslag combineren met een beknopte gedrukte versie: de ideale combinatie.

Download een schema van de functies of onze uitgebreide brochure.

Aan een goed jaarverslag worden daarom hoge eisen gesteld. Het moet in de eerste plaats helder en overzichtelijk informeren maar er is meer: het jasje waarin de verslaglegging wordt verpakt moet een maatkostuum zijn.

Origineel
Soms krijgen we alle ruimte om het verslag groot en luxe te maken.  De laatste jaren kiezen bedrijven ook voor: kleiner van omvang en voor een beperkt budget met een koppeling naar de website. Dat betekent een extra uitdaging om het geheel toch bijzonder te maken.

Thema
In overleg met de opdrachtgever kiezen we voor een herkenbaar thema, zowel in de vormgeving als de fotografie.

Efficiënt
We kunnen een originele benadering combineren met een zeer efficiënte productiewijze. Zo hebben we bijvoorbeeld een compact jaarverslag van de HVC voorzien van dubbele pagina's met speciale doorkijkjes waardoor het een verassend geheel is geworden terwijl het daardoor ook meer 'body' kreeg, wat zeer gewenst was.

Online jaarverslag
Als u kiest voor een online jaarverslag, kunt u gebruik maken van interactieve mogelijkheden. Denk aan filmpjes en face to face interviews.
Door de zoekfunctie op de site te gebruiken kan de bezoeker gemakkelijk navigeren naar de delen van het verslag die hem of haar interesseren.

Toegankelijk op tablet of smartphone
Een online jaarverslag maken wij gebruiksvriendelijk en iPad-proof, desgewenst met een responsive design en een helder menu waardoor gezochte informatie snel en flexibel toegankelijk is op alle formaten.

Geïnteresseerd in wat Opzet voor uw jaarlijkse verslaglegging kan betekenen? We komen graag langs voor een heldere presentatie.
Op de speciale pagina kunt u meer informatie vinden over het maken van jaarverslagen.

Voorbeelden
In ons portfolio vindt u verschillende voorbeelden van treffende jaarverslagen.

  • Meer informatie?

    Op de speciale pagina kunt u meer informatie vinden over het maken van jaarverslagen. Meer ›

Klanten met jaarverslagen