brand | new | ideas


Werk aan uw merk

Omdat bijna elk product of dienst een merk zou kunnen zijn, is het belangrijk om op te vallen in de massa. Investeren in een merk is onvermijdelijk.
Maar als u het juiste imago weet te bepalen en dat consequent uit blijft dragen zal dat zich uiteindelijk uitbetalen. U wordt herkend! Essentieel hierbij is: geloof in uw product en vertrouw op uw gevoel.

Richtlijn bij het bouwen van een merk is: houd het simpel. Zorg dat u niet te veel afdwaalt van de essentie, zodat uw klant uw product of dienst kan begrijpen en vertrouwen. Hoe meer u om uw merk heen verzint hoe minder effectief de investering zal zijn. De kans dat er allerlei randzaken de overhand nemen ligt op de loer.

Visie
Om uw merk te bouwen en overzicht te houden heeft u een duidelijke visie nodig.
Door u te verplaatsen in uw doelgroep kunt u bepalen wat uw product of dienst echt nodig heeft en keuzes maken. Dat geldt ook voor applicaties en websites: laat zoveel mogelijk extra functionaliteiten achterwege. Bepaal wat u wel of niet wilt uitstralen.

Merken bouwen? Opzet kan u daarbij helpen en adviseren. Wij analyseren  op afstand wat de essentie van uw dienst of product is en vertalen dat naar een sterk merk.
Neem gerust contact met ons op voor en passend advies.


Frog

We hebben heel wat kikkers mogen kussen...

Lees verder ›
Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring