brand | new | ideas


Corporate Identity

Creatie en concept
Opzet
bouwt aan merk en beleving. Daarbij hoort een pakkende vormgeving die de identiteit van de opdrachtgever versterkt. Want zoals uw gezicht een belangrijke rol speelt bij uw eigen identiteit, zo doet vormgeving dat voor een product of dienst.

De kracht van Opzet
Het unieke van Opzet is de combinatie van creatie en internet binnen één bureau. Bij ons gaan vormgeving, tekst en techniek hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. En doordat de verschillende disciplines binnen Opzet nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Identiteit in beeld brengen
We helpen bedrijven bij het duidelijk in beeld brengen van hun identiteit. Dat doen we onder andere via een DNA onderzoek.
We kijken daarbij niet alleen naar de uitstraling van het bedrijf of dienst, maar denken vooral mee met het optimaliseren van het totaalplaatje.

Synergie in de communicatie
En vormgeving gaat bij ons verder. De synergie tussen alle communicatiemiddelen maakt uw uitstraling krachtig. Daarom zorgen we ervoor dat alle onderdelen nauw op elkaar aansluiten. Zo creëren we een coherent beeld naar buiten.

Creatief en betrokken
Creatie zit bij Opzet in de genen. Ontwerpen en vormgeven zijn het hart van ons bureau. We vertalen uw boodschap naar een sterk concept en blijven dat steeds toetsen en actualiseren, want wij gaan voor een langdurige samenwerking. We zijn zeer betrokken bij al onze klanten en doen er alles aan om uw merk tot een succes te maken.


Jaarverslagen

Uw jaarverslag digitaal van flipbook tot mini site.

Lees verder ›
Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Webshop starten

Een mooi starterspakket voor een succcesvolle webwinkel.

Lees verder ›