brand | new | ideas


Hoe loopt het?

Horen, zien en ervaren: multimedia. Er is geen effectievere manier om de aandacht van uw doelgroep te vangen. Met een film of animatie op uw site bijvoorbeeld.

Het unieke van Opzet is de combinatie van ontwerp en techniek binnen één bureau. Bij ons gaan vormgeven en programmeren hand in hand. Dat maakt het mogelijk om de gehele productie in één hand te houden.

Films
Bewegende beelden vangen de aandacht en daarom is film een goede aanvulling binnen uw site. We bedenken een concept en maken een draaiboek. Na het filmen monteren we de beelden en verwerken de voice-over en eventuele muziek. Film is geschikt voor elk medium: van tablet tot site.

Animatie en 3D
Een animatie kan helpen om iets ingewikkelds eenvoudig uit te leggen. De 3D technieken zijn uitgebreid en worden steeds realistischer. Aan de hand van een goed 3D model maken we een film en kunnen we een virtuele camera verschillende opnames maken. Deze worden gemonteerd en voorzien van muziek of een voice-over.

Presentaties
Het maken van een presentatie is een kunst. Hoe verkoop je een product of dienst in een paar minuten. Wij geloven in korte en bondige presentaties die de kern laten zien van uw product of dienst. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van een goed concept, tekst, beelden en grafieken, en gebruiken verschillende technieken voor het ontwerpen en programmeren van de presentaties.

Games
Jongeren besteden veel tijd met het spelen van games. Op een console of zelfs smartphone. Een goede game kan het impago van uw merk sterk verbeteren. Een leuke manier om uw doelgroep te benaderen.

Online magazines en jaarverslagen
Tablets en smartphones bieden geweldige mogelijkheden voor het maken van magazines en jaarverslagen. De functionaliteiten zijn uitgebreid en het gebruik neemt steeds meer toe.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan fotoalbums, links naar websites, animaties, geluid en films. Een iPad is een prachtig communicatiemiddel.
Opzet volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets en mobiel internet.

Disciplines:
Films, presentaties, games, animaties, 3D illustraties, apps en Youtube filmpjes.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Jaarverslagen

Uw jaarverslag digitaal van flipbook tot mini site.

Lees verder ›
Webshop starten

Een mooi starterspakket voor een succcesvolle webwinkel.

Lees verder ›