brand | new | ideas


Hoe appt het?

Wanneer we op zoek zijn naar accurate informatie hebben we veel keus. Onderweg, maar ook thuis op de bank kiezen we steeds vaker voor een handige app op onze smartphones of tablets.

Opzet ontwerpt en ontwikkelt iPad, iPhone en Android apps voor bedrijven en instellingen. De functionaliteiten zijn uitgebreid en het gebruik neemt steeds meer toe.

Gratis
Via apps op onze tablets en smartphones zijn we in staat om op elk moment eenvoudig informatie te vinden. Hier spelen de diverse bedrijven handig op in. Een goede app met maar één specifieke functie bespaart veel zoekwerk. Veel van deze apps zijn ook nog eens gratis toegankelijk, want betalen doen we er liever niet voor.

Smartphones en tablets
Op het gebied van smartphones is Android het meest gebruikt. Daarnaast is iOS voor zowel de iPhone als de iPad een belangrijke markt. Met name de iPad is marktleider voor de tablets.
Uw doelgroep maakt steeds meer gebruik van internet via smartphones en tablets. Wij zorgen dat de verschillende onderdelen van uw communicatie naadloos op elkaar aansluiten. Van website tot app.

Slim en doelgericht
Een goede app heeft niet teveel functies en is vooral snel en overzichtelijk. In de toenemende informatiestroom zoeken we naar rust en overzicht. Hoe eenvoudiger de app hoe succesvoller. De beste apps hebben vaak één belangrijke functie.
Stel daarom uw product, dienst of concept centraal en zorg dat uw app geen overbodige of zinloze extra functies bevat. Hoe eenvoudiger hoe beter.

Werkwijze en aanpak
We starten met een functioneel ontwerp en technisch ontwerp. Bij het functioneel ontwerp nemen we de gebruiker altijd als uitgangspunt. We kijken naar de unieke mogelijkheden van de app en versterken deze met de juiste technieken.
Na het bepalen van een functioneel en technisch ontwerp gaan we starten met het ontwerpen van de diverse schermen.

Planning
Tijdens de ontwikkeling houden we het budget en de planning goed in de gaten en zorgen we voor een persoonlijke projectbegeleiding. Het programmeren en uitwerken van de app wordt aangevuld met diverse testfases. We betrekken de gebruiker tijdens deze tests en passen de app daar op aan.

Doelstellingen
Wanneer de app is opgeleverd zullen we het gebruik een periode monitoren. We kijken goed naar de manier waarop de klant de apps gebruiken. We kijken hoe we de usability kunnen verhogen en het gebruik kunnen vereenvoudigen. Dit is een continu proces waarbij een langdurige samenwerking essentieel is. Dan kunnen we als bureau betrokken blijven bij uw bedrijf en de app flexibel aanpassen, waarbij we luisteren naar uw klant en de markt volgen op het gebied van trends en ontwikkelingen.

Innovatie is conversie
We focussen niet alleen op de app of dienst maar denken mee met het verbeteren ervan. We besteden bij het ontwikkelen van uw applicatie veel aandacht aan het design en de usability.

Combinatie vormgeving en techniek
Door kennis van apps te combineren met kennis van design heeft Opzet software kunnen ontwikkelen die unieke oplossingen biedt. Voor bijvoorbeeld de afvalbranche en gemeenten hebben we een unieke en zeer succesvolle tool ontwikkeld voor digitale afvalkalenders. Deze zijn voorzien van pushberichten en informeren gebruikers over de inzameldata en andere belangrijke informatie voor het inleveren van bijvoorbeeld papier, glas en grofvuil. Voor de afvalbranche zijn we marktleider in het ontwikkelen van digitale afvalkalenders en apps gecombineerd met klantenservice tools.

Interactief
Naast apps zijn iPad magazines en digitale jaarverslagen geschikt voor de promotie via een tablet. Het ontwerpen en maken van een magazine op een iPad vraagt om een creatieve aanpak. Zo kunnen we allerlei interactieve functies aan de iPad magazines toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan fotoalbums, links naar websites, geluid en films. Een iPad is een prachtig communicatiemiddel.

Disciplines
iPhone en Andriod apps, iPad apps, apps voor tablets, iPad magazines, iPad jaarverslagen, web apps, widgets en mobiele websites.


iOS
Android
Jaarverslagen

Uw jaarverslag digitaal van flipbook tot mini site.

Lees verder ›
iPad

iPad magazine maken? Opzet helpt u graag.

Lees verder ›
Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.