brand | new | ideas


Zoekmachinemarketing, SEO en SEA

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

Voor het succes van uw website is de vindbaarheid door zoekmachines belangrijk. Door het toepassen van de zoekmachinemarketing kunnen wij uw site beter gevonden laten worden door zoekmachines. Naast SEO is het gebruik van Social Media en SEA een goede manier om uw product of dienst zichtbaar te maken.

SEO
Elke pagina is een binnenkomstpagina. Houd hier rekening mee tijdens het bouwen. Via zoekmachines komen uw bezoekers bijna nooit als eerste op uw homepage. Door gebruik te maken van bijvoorbeeeld landingspagina's kunt u zorgen dat u gevonden wordt op de juiste zoekwoorden.

SEA
Naast de natuurlijke manier van het vindbaar maken van uw site is het inzetten van bijvoorbeeld Google Adwords een waardevolle aanvulling. Via advertenties in Google is het mogelijk om op een snelle manier betaald bovenaan de zoekresultaten te komen. Het opzetten van een campagne is een kunst waarbij het denken als je klant essentieel is voor goede leads.

Social Media
Via Social Media kunt u uw boodschap op een prettige manier kenbaar maken. U kunt met uw doelgroep in contact komen en een relatie opbouwen. Uw merk vindt via de Social Media de weg naar uw klant. Onderzoek vooraf waar uw doelgroep zich bevindt op internet en bepaal wat u wilt vertellen. Besteed voldoende tijd aan uw online activiteiten en plaats met regelmaat nieuwe artikelen en informatie.

Wanneer u twijfelt over de beste aanpak kunnen wij u een vrijblijvend advies geven. Mail een link van uw website en u ontvangt een advies.

Mogelijkheden
Social Media advies, optzetten strategie, landingspagina's, optimaliseren sites, content beheer, online advertising en statistieken analyses.

Belangrijkste functies

 • SEO

  De afkorting voor Search Engine Optimalisation. Hier wordt de natuurlijke vindbaarheid van de site mee bedoeld.

 • Display advertenties

  Adverteren via bijvoorbeeld de netwerken van Wegener en NDC. Banner advertenties op nieuwssites.

 • SEA

  De afkorting voor Search Engine Advertising. Hier proberen we met betaalde advertenties in zoekmachines de vindbaarheid te verhogen.

 • Social Media

  Social Media zoals Facebook en Linkedin bieden tevens de mogelijkheid voor Pages en betaalde ads.