brand | new | ideas


Funda en Tiara koppeling

De makelaarsmodule van Opzet is ideaal voor elke makelaar.
Door koppeling van de eigen website met Funda/Tiara hoeven objecten slechts eenmalig op Funda ingevoerd te worden en zijn ze automatisch beschikbaar op de website van de makelaar. Nooit meer dubbel invoeren en een enorme tijdsbesparing.
Daarbij is het mogelijk om via één druk op een knop een brochure, raambiljet of advertentie te maken. Ook stelt het systeem direct een digitale publicatie beschikbaar voor bijvoorbeeld een TV scherm.

Koppeling met Funda en Tiara Woningaanbod gekoppeld aan Funda
Door de opzet van de makelaars-module kan elke makelaar alle objecten direct uit Funda op de eigen website tonen. De kans op foutieve invoer wordt hierdoor gereduceerd tot nul. De module kan volledig ingericht worden binnen een eigen website en is qua vormgeving en kleurgebruik volledig flexibel.

Alle promotiemiddelen via één systeem
Als makelaar maakt u gebruik van veel verschillende promotiekanalen zoals advertenties, verkoopbrochures, etalage en uw site. Het is belangrijk om u via deze kanalen te onderscheiden in vormgeving en uitstraling. Zo krijgt uw bedrijf een herkenbaar ‘gezicht’ en wint u het vertrouwen van potentiele klanten. Goede presentatie van alle objecten is essentieel bij de verkoop: zien is verkopen.

Eenvoudig zelf te bedienen
DocManiac, het cms van Opzet, biedt u een professioneel totaalpakket om alle promotiemiddelen eenvoudig zelf in uw eigen huisstijl te maken. Of het nu gaat om een koopbrochure of een raambiljet.

Actueel
Het enige dat u hoeft te doen is het object met de gegevens in te voeren in Funda/Taira. Daarna maakt u met één druk op de knop een advertentie, koopbrochure, leaflet of raambiljet en houdt u automatisch het aanbod op uw site actueel. Voor het gebruiken van DocManiac is geen technische of grafische kennis nodig.

Social Media en vindbaarheid
De site en het aanbod zijn direct in te zetten voor gebruik in Social Media. Wij verzorgen tevens de look en feel van uw Facebook en Twitter pagina zodat deze goed aansluiten bij de uitstraling van uw site.
De website is optimaal geprogrammeerd voor zoekmachines en door het gebruik van landingspagina's kunt u uw doelgroep op de juiste manier aanspreken.

Mobiel en Apps
Naast de site is het mogelijk een mobiele variant van uw site te ontwikkelen. Dat kan zelfs via een App voor Android of iOS (iPhone).

Op maat
Foto’s worden door DocManiac automatisch geschikt gemaakt voor alle uitingen. Elke promotie-uiting wordt in de lijn van uw huisstijl op maat in DocManiac geprogrammeerd. Hierdoor kunt u zelf uw uitstraling en sfeer bepalen.

Gegevens beheren
U kunt via DocManiac uw complete website beheren: van algemene informatie tot contactgegevens. Alles via één systeem.
Uw koopbrochure kan als PDF-document aan het aanbod op de site worden toegevoegd, zodat de bezoeker zelf eenvoudig meer informatie kan downloaden.

Bel voor een demonstratie en overtuig uzelf!


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring