brand | new | ideas


Online Presence

Succes op het web
Een goede site is het kloppend hart van alle communicatie: Up to date, helder en optimaal functionerend. Wij helpen u bij het bouwen en onderhouden ervan.

Opzet bouwt websites, maar ook intranet- en webapplicaties van hoge kwaliteit. Van open source oplossingen tot high-end op maat content management systemen. We bedenken de strategie en het concept en zijn verantwoordelijk voor de gehele technische uitvoering en onderhoud.

Wie zijn wij
Opzet heeft, met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van digitale communicatie en IT-dienstverlening, haar sporen ruimschoots verdiend. Onze specialisten ontwerpen en ontwikkelen grote en betrouwbare systemen voor zowel corporate websites als webshops en online applicaties.

Hoe werken wij
Allereerst zoeken we naar de juiste digitale strategie en dan maken we samen met u een plan van aanpak waarin we uw wensen en doelen omschrijven en de doelgroepen bepalen. Ook wordt een planning en begroting opgenomen.

Ontwerp
Als ook de functionele wensen op een rij staan, ontwerpen we - aan de hand van een functioneel en technisch ontwerp - een doordacht design. Dit dient als basis voor het ontwikkelen en programmeren van de site.

Flexibele strategie
Als de site actief is, monitoren we de resultaten en passen we de strategie daarop aan. Aandachtspunten zijn: hoe kunnen we de conversie verhogen of het gebruik vereenvoudigen? Dit is een continu proces waarvoor een langdurige samenwerking essentieel is.

Creatief webdesign
We zijn als bureau betrokken bij uw bedrijf en maken samen een mooi product. We luisteren naar uw klanten en monitoren de respons. Daarbij zijn we ons scherp bewust van de trends en ontwikkelingen op de markt.

Mobiel en PC
Het gebruik van de smartphone voor het bezoeken van een site neemt toe. De tablet neemt bijvoorbeeld al meer dan 20% van de online verkoop in beslag. Reden genoeg om een webshop hiervoor geschikt te maken. Tijdens het ontwerp en programmeren van de frontend houden we hier rekening mee. Door het toepassen van responsive design past de site zich aan naar het type device waarmee uw site bezocht wordt.

Innovatie
We focussen niet alleen op de uitstraling van uw bedrijf of dienst maar denken mee met het verbeteren ervan. Door te innoveren creeërt u kansen, en die willen we ten volle benutten. We besteden bij het ontwikkelen van uw site veel aandacht aan het design en de usability.

Techniek
Naast een goede strategie, het vaststellen van de doelstellingen en het design is de techniek belangrijk voor de conversie en het gebruik van de site. Door de juiste technieken toe te passen wordt een site optimaal gevonden en kan de gebruiker eenvoudig navigeren. Opzet gebruikt diverse technieken waaronder verschillende open source oplossingen.

Eigen servers
Alle sites en applicaties die wij bouwen worden technisch ondersteund door onze eigen servers. Hiervoor werken we samen met IS in Purmerend. Al onze servers worden alleen gebruikt voor onze eigen klanten waardoor veiligheid en uptime gegarandeerd kunnen worden. We monitoren 7 dagen per week 24 uur per dag alle door ons ontwikkelde sites.

Optimalisatie en content
Een website is niets zonder goede content. Wanneer een website is opgeleverd kan het promoten en bouwen beginnen. Hoe maak je een website goed vindbaar en wat zijn de wensen van mijn bezoeker? Wij helpen u bij het vullen en onderhouden van de site en zorgen dat de site blijft aansluiten bij de wensen van uw klant. We maken uw website optimaal vindbaar en geven advies en tips bij het gebruik van uw site in combinatie met onder andere Social Media. Een content agenda kan daar bij helpen.

Open source
Naast ons eigen zeer gebruikersvriendelijke CMS DocManiac gebruiken we verschillende open source systemen. Zo gebruiken we Wordpress en Drupal voor corporate websites, Magento voor webshops en het Fat-Free Framework en PHP als basis voor DocManiac.

Software advies
We volgen de ontwikkelingen op het gebied van online software nauwlettend en adviseren de klant bij het gebruik van de juiste software. We gebruiken Vimeo voor bijvoorbeeld afgeschermde films, Flipbook voor bladerbare PDF’s, Survey Monkey voor online enquêtes en MailChimp voor mailings en nieuwsbrieven. Op die manier kunnen we goede oplossingen bieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Daarnaast maken we gebruik van Twitter Bootstrap voor het bouwen van zeer gebruikersvriendelijke online applicaties.

Disciplines
Internetsites (webdesign, techniek, hosting en onderhoud), intra- en extranetoplossingen, webwinkels, betalingsystemen, koppelingen, content management systemen, open source, Social Media advies, responsive design, e-mail nieuwsbrieven, SEO, SEA, content en zoekmachinemarketing.


HTML 5
Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.