brand | new | ideas


Hosting, servers en infrastructuur

De servers van Opzet worden CO2 neutraal gehost door KPN Internedservices, een Internet Service Provider die zich inzet voor een groener Internet. Door de opkomst van zaken als E-commerce, internetradio en online televisie groeit het internetgebruik sneller dan ooit. Het toenemende energiegebruik van datacenters en Service Providers zorgt voor steeds meer CO2 uitstoot in de atmosfeer.

KPN Internedservices, een van Nederlands grootste Internet Service Providers (ISP), neemt haar verantwoordelijkheid door via Cleanbits het eerste perceel van het Nederlandse Internetbos aan te kopen. Hiermee compenseert zij haar eigen CO2 uitstoot én dat van haar klanten ruimschoots.

Servers en infrastructuur
Al onze websites en applicaties draaien op managed dedicated én virtuele servers (Redbus Amsterdam). Hiervoor werken we samen met KPN Internedservices in Purmerend (drievoudig ISO-gecertificeerd). Onze servers worden alleen gebruikt voor onze eigen klanten, waardoor we veiligheid en uptime kunnen garanderen. Internedservices monitort 7 dagen per week, 24 uur per dag alle door ons ontwikkelde sites en applicaties.

Drievoudige ISO-certificering
KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse aanbieders van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid tot dé toonaangevende IT & Cloud Services Provider van Nederland. Zij zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Meer dan 140 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor hun klanten. Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen zij de uiteenlopende IT-behoeften. Opzet maakt al sinds 2005 gebruik van de diensten van KPN Internedservices.

KPN Internedservices is de enige ICT-dienstverlener in Nederland met een drievoudige ISO-certificering (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001). Ook beschikken zij over een ISAE-3402 type II-accreditatie en PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters die in Nederland zijn gevestigd. U kunt er gerust op zijn dat zij er continu aan werken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.


Afvalkalender apps

Digitale afvalkalenders en apps voor iOS en Android

Lees verder ›
Rouwboeketten en rouwarrangementen bestellen via zPublish

zPublish rouwdrukwerk en familieberichten online maken en plaatsen

zPublish rouwdrukwerk en familieberichten online maken en plaatsen