brand | new | ideas


Hoe kom je binnen?

Goed luisteren en kijken naar het doel en de doelgroep. Onderzoeken, analyseren, resultaten meten en daar de strategie op aanpassen. Blijven uitdagen en opvallen. Het resultaat: originele communicatieadviezen die scoren.

Doelgroepcommunicatie
De markt biedt steeds meer mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te komen. Denk aan sponsoring en sociale media.
Dat maakt het vinden van de juiste aanpak ingewikkeld. Daarom is het nodig om een goed uitgewerkt strategisch communicatieplan als leidraad te hebben.

Succes is te meten
Opzet helpt bij het ontwikkelen van een succesvolle strategie. Innoveren en adviseren zijn voor ons middelen om u te helpen.
We adviseren bij het  formuleren van een duidelijke visie en het benaderen van uw doelgroep. En we meten de resultaten. Zo kunt u uw product of dienst gericht ontwikkelen en aantrekkelijk in de markt zetten.

Contentmanagement
Uw website is één van uw belangrijkste communicatiemiddelen. De site zal door uw klant gebruikt worden om actuele informatie te vinden over uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw website altijd up-to-date is.
Wij kunnen u helpen bij een structurele aanpak voor zowel de inhoud als de uitstraling en techniek.

Strategie en synergie
Bij het zoeken naar de strategie voor uw bedrijf werken we samen met diverse partners. Daarbij kunnen we u helpen om het DNA van uw bedrijf of product in kaart te brengen. Het DNA wordt gebruikt bij het uitwerken van een goede strategie.

SEO, SEA en Social Media
Digital marketing is cruciaal voor het bereiken van uw klant. Als u de content (inhoud) van uw site optimaliseert, verhoogt dat de vindbaarheid van uw website op het web enorm. Het schrijven van zoekmachine-vriendelijke teksten is een vak. Vraag ons gerust om advies.

Google Adwords
U kunt uw site dus beter vindbaar maken door up-to-date te blijven en de juiste teksten te gebruiken. Maar daarnaast is Google Adwords een waardevolle aanvulling.
Ook via Social Media kunt u uw boodschap op een prettige manier kenbaar maken. Wij adviseren bij het gebruik daarvan. Want het is een geweldige manier om met uw doelgroep in contact te komen en een relatie op te bouwen.

Jaarverslagen die opvallen
Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Door de combinatie van een gedrukt jaarverslag met een website, bereikt u al uw relaties en is uw jaarverslag goed vindbaar op internet.
De ideale combinatie: een interactief, innovatief online jaarverslag, aangevuld met een beknopte gedrukte versie. Opzet bedenkt een originele oplossing voor elk budget.

Arbeidsmarktcommunicatie
Naast de corporate communicatie is er ook arbeidsmarktcommunicatie. Die vraagt een speciale aanpak en benadering. Hoe presenteert u uw bedrijf aan potentiele medewerkers? En waar kunt u uw personeel werven? Opzet adviseert.

Personeel werven
Naast het bepalen van de strategie biedt Opzet een speciale wervingstool en werkenbij site aan. Gekoppeld aan alle online jobboards.

Partners
Communicatie vraagt soms om gespecialiseerde kennis. Daarom zetten we in voorkomende gevallen een externe communicatieadviseur in. Zo komen we tot de beste resultaten.

Disciplines
Strategie, corporate identity, communicatieadviezen, teksten, campagneplanning, mediaplanning, arbeidsmarktcommunicatie, jaarverslagen, online marketing en Social Media advies.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Starterspakket voor startende ondernemer

Logo, huisstijl en website voor startende ondernemers.

Lees verder ›
People

Personeelsadvertentie plaatsen met korting

biszer.nl

Met biszer.nl snel met korting uw personeels-advertentie maken en plaatsen. Kijk zelf maar>

Online vacature plaatsen

Voordelig online vacature plaatsen

Via Biszer plaatst u uw vacature met bedrijfsnaam en logo in één klap op de beste vacaturesites.

Lees verder>