brand | new | ideas


To Web or to Print oplossingen van Opzet

Opzet heeft al meer dan 10 jaar ervaring met web-to-print. We ontwerpen en ontwikkelen applicaties voor automatische opmaak en database publishing. Zo werken diverse grote woningcorporaties, uitgeverijen en makelaars met onze online applicaties. Door middel van een zeer uitgebreide applicatie maken meer dan 450 uitvaartverzorgers van Monuta gebruik van onze applicaties om rouwdrukwerk en advertenties te maken, te printen of te reserveren. Via een laptop met UMTS maken medewerkers contact met onze servers.

Onze software 'DocManiac' is niet te vergelijken met andere bestaande pakketten. De basis van al onze systemen hebben we zelf ontworpen en ontwikkeld. DocManiac is bedacht en gemaakt door vormgevers uit de grafische industrie. Mensen met kennis van de grafische mogelijkheden en technische eisen.

Stelt u zich eens voor wat DocManiac u kan bieden. U houdt veel meer tijd over om u te concentreren op uw product of dienst en hoeft zich geen zorgen meer te maken over de eenduidige uitstraling van al uw promotiemiddelen.
U kunt DocManiac inzetten binnen uw eigen bedrijf of u kunt de applicaties gebruiken voor uw eigen klanten. Opzet maakt elke applicatie op maat.

Het ontwikkelen van één centrale plek waar een klant op een zeer eenvoudige wijze al zijn middelen zelf kan maken, beheren en laten drukken of plaatsen. Op deze manier is uw huisstijl optimaal bewaakt en is het mogelijk een herkenbaar beeld te creëren.

Voordelen van DocManiac:

- Optimale huisstijlbewaking
- Altijd de laatste versies beschikbaar
- Zelf beheren van al uw uitingen
- Geen software nodig
- Plaatsen in landelijke- en regionale dagbladen
- Tevens alle huis-aan-huisbladen in Nederland
- Scherpe drukwerkkosten (optioneel)
- Geen bureaukosten

Wilt u meer weten over de verschillende applicaties? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring