brand | new | ideas


Geregeld bij de klant thuis

Een uitvaart is iets heel persoonlijks en uw klanten hebben dan ook de meest uiteenlopende wensen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de rouwkaart en de advertentie in de krant. DocManiac biedt voor deze twee uitingen dé oplossing, die een aantal stappen overbodig maakt en daardoor veel tijd bespaart.

U maakt de kaart of advertentie op uw laptop bij de mensen thuis. Na accoord kan dit direct doorgestuurd worden naar een drukker of uitgever.
U maakt de rouwkaart of advertentie totaal naar de wens van de klant, snel, eenvoudig en zonder beperkingen. Zonder dat er software of grafische kennis bij nodig is. Doordat er in DocManiac veel voorkomende teksten kunnen worden toegevoegd is het niet nodig elke tekst opnieuw in te tikken.

Een bijkomend financieel voordeel is, dat u met een goede printer zelf de voorgedrukte kaarten eenvoudig op het hoofdkantoor kunt uitprinten. U kunt de kaarten zelfs direct printen bij de mensen thuis.

Tevens wordt de advertentie voor de krant via dezelfde gegevens op maat gegenereerd en wordt als een gecertificeerde PDF naar de krant toegestuurd.

DocManiac wordt op maat geprogrammeerd waardoor al uw specifieke wensen ingebouwd kunnen worden.
Het is zelfs mogelijk om al uw administratieve gegevens per klant te koppelen.

Zo bespaart u al snel honderden euro’s per klant!
Bel ons voor een presentatie, dan leggen we u alle mogelijkheden uit.

Voor wie:

- Franchise organisaties>
- Dag- en weekbladen>
- Makelaars>
- Uitvaartverzorgers>
- Uitzendorganisaties>
- Midden- en kleinbedrijf>