brand | new | ideas


Beheer zelf uw promotie

Ook als kleine ondernemer kunt u uw voordeel halen uit de mogelijkheden die DocManiac biedt. Voor elke ondernemer heeft DocManiac de perfecte koppeling tussen alle drukwerkuitingen en andere promotiekanalen (zoals uw site). Via één centraal systeem kunt u elke promotie-uiting in de lijn van uw huisstijl zelf generen en beheren. Of het nu om een advertentie, leaflet of visitekaartje gaat, via DocManiac maakt en print u deze zelf of stuurt ze naar uw drukker. Daarbij is een directe koppeling naar uw site mogelijk.

Voor een ondernemer die gehoord en gezien wil worden is promotie onontbeerlijk. Daarnaast is het belangrijk om de site goed bij te houden. Om te zorgen dat elk onderdeel er professioneel uit ziet en up-to-date is, kunt u DocManiac inzetten als ‘beheerder’.

Met DocManiac maakt u zelf uw advertenties op maat en in uw eigen huisstijl met één druk op de knop. Eenvoud staat voorop, maar ook de vormgeving is perfect.
Bovendien kunt u via DocManiac vanuit uw site elk onderdeel zelf printen of laten drukken. DocManiac maakt automatisch PDF bestanden die geschikt zijn voor uw drukker.

We ontwerpen en programmeren DocManiac op maat en zorgen dat alle uitingen perfect op elkaar aansluiten.

U kunt via DocManiac uw complete website beheren: algemene informatie, producten, diensten, contactgegevens, etc.

Bel ons voor een demonstratie en overtuig uzelf!

Voor wie:

- Franchise organisaties>
- Dag- en weekbladen>
- Makelaars>
- Uitvaartverzorgers>
- Uitzendorganisaties>
- Midden- en kleinbedrijf>