brand | new | ideas


Al uw promotie in een systeem

Als makelaar maakt u gebruik van veel verschillende promotiekanalen zoals advertenties, koopbrochures en uw site. Het is belangrijk om u via deze kanalen te onderscheiden in vormgeving en uitstraling. Zo krijgt uw bedrijf een herkenbaar ‘gezicht’ en wint u het vertrouwen van potentiele klanten. Goede presentatie van alle objecten is essentieel bij de verkoop: zien is verkopen. DocManiac biedt u een professioneel totaalpakket om alle promotiemiddelen eenvoudig zelf in uw eigen huisstijl te maken.
Of het nu gaat om een koopbrochure of een raambiljet, elke uiting is eenvoudig te maken.

Het enige dat u hoeft te doen is het object met de gegevens in te voeren. Daarna maakt u met één druk op de knop een advertentie, koopbrochure, leaflet of raambiljet en houdt u automatisch het aanbod op uw site actueel.

Voor het gebruiken van DocManiac is geen technische of grafische kennis nodig. Foto’s worden door DocManiac automatisch geschikt gemaakt voor alle uitingen.

DocManiac kan tevens gekoppeld worden aan Tiara. Het systeem van Funda.

Elke promotie-uiting wordt in de lijn van uw huisstijl op maat in DocManiac geprogrammeerd. Hierdoor kunt u zelf uw uitstraling en sfeer bepalen.
U kunt via DocManiac uw complete website beheren: van algemene informatie tot contactgegevens. Alles via één systeem.
Uw koopbrochure kan als PDF-document aan het aanbod op de site worden toegevoegd, zodat de bezoeker zelf eenvoudig meer informatie kan downloaden.

Bel voor een demonstratie en overtuig uzelf!

Voor wie:

- Franchise organisaties>
- Dag- en weekbladen>
- Makelaars>
- Uitvaartverzorgers>
- Uitzendorganisaties>
- Midden- en kleinbedrijf>