brand | new | ideas


Bespaar veel tijd en geld

Docmaniac is hét systeem voor franchiseorganisaties. In nog geen 2 seconden per advertentie kan DocManiac grote hoeveelheden advertenties in elk gewenst formaat genereren. De gegevens van een nieuw formaat of vestiging voert u eenmalig in. Vervolgens wordt de advertentie vanzelf via de sjablonen op maat opgemaakt.

DocManiac is in staat om tientallen advertenties in verschillende formaten te maken via één sjabloon en met één druk op de knop. U hoeft alleen gegevens zoals bijvoorbeeld foto’s en teksten in te voeren. Dit is dé oplossing voor franchiseorganisaties.

Hierin is DocManiac uniek en is via geen andere applicatie mogelijk. Dat komt omdat de applicatie geen gebruik maakt van bestaande softwareprogramma's zoals Quark of Indesign. DocManiac is een eigen ontwikkelde applicatie.

Maar dat is niet het enige.
Uw specifieke wensen kunnen in het systeem ingebouwd worden. Van het versturen van de advertenties naar de krant tot en met het doorsturen van de foto’s of aanbiedingen naar uw website. Daarbij wordt elke adverentie als certified PDF gegenereerd.

Maar DocManiac kan meer.
Niet alleen advertenties maar ook brochures en prijskaarten worden gemaakt met dezelfde gegevens. Eenvoudig en snel. U hoeft alleen de database te vullen. Op basis daarvan stelt DocManiac via sjablonen de gewenste bestanden samen.

Met DocManiac bespaart u veel tijd.
U kunt al uw uitingen centraal beheren en vanaf elke vestiging met internettoegang genereren.
Daarbij kunt u al uw uitingen zelf uitprinten of laten drukken. Met een goede printer is zelfs de drukker niet meer nodig. Over deze stap kunnen we u uitvoerig adviseren.

Vraag naar de mogelijkheden en test het zelf.

Voor wie:

- Franchise organisaties>
- Dag- en weekbladen>
- Makelaars>
- Uitvaartverzorgers>
- Uitzendorganisaties>
- Midden- en kleinbedrijf>