brand | new | ideas


Online advertenties samenstellen

Voor u als uitgever van dag- of weekbladen is kostenefficient werken belangrijk. De verkoop van advertentieruimte staat voorop. De meeste van uw klanten zijn echter niet in staat een advertentie aan te leveren die voldoet aan uw technische eisen. Veel advertenties moeten bewerkt of opgemaakt worden. Door de jaren heen is puur handwerk op de dtp-afdeling al veranderd in een online workflow.

De volgende logische stap is: de klant zelf zijn advertenties te laten maken. En dat is enorm kostenbesparend!

De kracht van DocManiac zit in de eenvoud. De adverteerder maakt in een paar eenvoudige stappen een advertentie op maat, kiest het aantal kolommen en voert tekst en beeld in. Een logo of foto wordt automatisch gecontroleerd en geschikt gemaakt voor de krant. DM maakt de advertentie op maat in een direct verwerkbare PDF. Dit werkt zowel bij personeels- als bij productadvertenties.

De advertentieafdeling hoeft zich nu alleen nog te concentreren op de verkoop zonder zich zorgen te maken over de juiste aanlevering van de advertentie.

De adverteerder gaat naar uw site en meldt zich aan. Daarna voert hij of zij alle gegevens, foto’s en logo’s zelf in. Kiest eenvoudig een sjabloon en met één druk op de knop wordt de advertentie als PDF gegenereerd. Na goedkeuring stuurt DM de advertentie naar de verkoopafdeling en die neemt contact op met de klant.

DocManiac maakt uw prepress-afdeling overbodig en zorgt voor een optimale online document workflow. Een kostenbesparing van vele duizenden euro’s! Bovendien kunt u op de invoerschermen van DocManiac allerlei extra informatie en acties plaatsen. Het hele systeem wordt op maat gemaakt in uw eigen huisstijl, waardoor alles mogelijk is. Zelfs koppelingen met uw vacature-websites.

Vraag naar de mogelijkheden en test het zelf.

Voor wie:
- Franchise organisaties>
- Dag- en weekbladen>
- Makelaars>
- Uitvaartverzorgers>
- Uitzendorganisaties>
- Midden- en kleinbedrijf>