brand | new | ideas


Afval apps voor iOS en Android

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

De Afval App is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het informeren van uw inwoners. Voor de burger geen ingewikkelde schema’s meer. De burger download eenvoudig de app, tikt zijn of haar postcode en huisnummer in en alleen de data die van toepassing is op de betreffende locatie wordt getoond. Inwoners zien in de app voor de smartphone alleen de ‘persoonlijke’ inzameldata voor de verschillende afvalstromen.

Via de postcode en het huisnummer krijgt de burger zijn of haar eigen afvalkalender gepresenteerd. Wanneer de burger toch behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar is een online versie via de site beschikbaar en kan via één druk op de knop een A4 PDF van de kalender gemaakt en geprint worden.

De digitale afvalkalender en app is een duurzame oplossing voor een schoner milieu. Het is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. U bespaart aanzienlijk op uw drukwerk- en verspreidingskosten.

Pusbberichten
De app is geschikt voor iOS (iPhone) en Android en is voorzien van onder andere de optie voor pushberichten.

Koppelingen
De apps kunnen tevens gekoppeld worden aan een database van bijvoorbeeld een routeplanner van het inzamelbedrijf zoals Clear of AfvalRIS. Naast de inzameldata van alle afvalstromen is het mogelijk de diverse afvalbrengstations via Google Maps inzichtelijk te maken.

Contact
Via de app kan direct via mail en telefoon contact opgenomen worden met de betreffende helpdesk of gemeente.

Export naar vCal
De persoonlijke afvalkalender kan geëxporteerd worden naar de eigen digitale agenda op de smartphone of op de computer in bijvoorbeeld Outlook.

Van mobiel tot site
De app is tevens voorzien van een online variant via een website. Deze kalender is standaard geschikt voor tablets als de iPad. Daarbij kan de site uitgebreid worden met een mobiele site.

Aanvullende helpdesk software
Als extra functie kan de kalender gekoppeld worden met onze speciale helpdesk software voor de afvalbranche. Lees hier meer over de applicatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van deze Apps? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

  • Functionaliteiten

    De mogelijkheden en functies van de apps en digitale kalender zijn zeer uitgebreid. Lees verder > ›

  • Contact

    Neem gerust contact met ons op voor een uitleg en presentatie.

Klanten met afval apps voor ios en android