brand | new | ideas


Applicaties voor uitvaartverzorgers

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

De uitvaartbranche verandert en nabestaanden willen graag op een persoonlijke manier afscheid nemen. Daar hoort het rouwdrukwerk ook bij. Door meer mogelijkheden te bieden bij het ontwerp en te zorgen voor mooi beeldmateriaal krijgt een rouwkaart of advertentie een waardevolle uitstraling.
Via de applicatie zPublish van Opzet kan elke uiting totaal op maat gemaakt worden naar de wens van de nabestaanden.

Vraag eventueel een login aan en bekijk de software van zPublish >

De applicaties van Opzet zijn uniek omdat de uitvaartverzorger elke uiting kan maken bij de nabestaanden thuis op een laptop met UMTS verbinding. Een uitvaartverzorger maakt voor een uitvaart een eigen dossier aan waarin alle uitingen bewaard worden.

Na het aanmaken van een dossier kan direct gestart worden met het maken van drukwerk. Via sjablonen is het mogelijk om in twee stappen mooi opgemaakte uitingen te ontwerpen en te maken. Teksten zijn aan te passen in allerlei lettertypes, lettergrootten, kleuren en stijlen.

Afbeeldingen en achtergronden zijn in een aparte stap aan te passen qua uitsnede, grootte en positie op de kaart of advertentie. Elke afbeelding of achtergrond is naar eigen inzicht te plaatsen op een uiting. Op voor- of achterzijde. Een afbeelding is tevens te voorzien van tekstomloop waardoor de tekst mooi om de afbeelding heen kan lopen.

De applicatie is voorzien van een zeer uitgebreide beeldbank met zorgvuldig gekozen achtergronden en afbeeldingen. Het is tevens mogelijk om persoonlijke afbeeldingen of achtergronden aan een dossier toe te voegen. Zo is elke uitingen naar eigen smaak aan te passen.

Een rouwkaart is eenvoudig te kopiëren naar een advertentie waardoor een hoop tijd bespaard wordt. De applicatie is voorzien van een database met meer dan 750 kranten. Aan de hand van de hoogte en het aantal kolommen wordt direct een prijs getoond van de plaatsingskosten.

De gehele applicatie maakt geen gebruik van Flash waardoor de snelheid optimaal is en de applicatie probleemloos werkt op verschillende computers en tablets. Via slimme programmering is het mogelijk om toch een vrije opmaak te realiseren. Vrije opmaak zonder gebruik te maken van Flash, dat maakt de bewerking uitermate snel en daardoor geschikt voor gebruik van UMTS.

De applicatie is voorzien van een zeer uitgebreid Content Management Systeem. Via het CMS zijn alle dossiers, orders, uitingen, gebruikers, templates, afbeeldingen, achtergronden, kaders en opmaakonderdelen te beheren en uit te breiden. Dat maakt het systeem zeer schaalbaar.

Via de applicatie maken uitvaartverzorgers met een laptop en een UMTS-verbinding rouwkaarten, bidprentjes, dankkaartjes en advertenties. Het rouwdrukwerk wordt na goedkeuring zelf geprint en afgewerkt. De advertenties worden direct naar de uitgevers verstuurd als kant-en-klare certified PDF.

Belangrijkste functies

 • Advertenties

  De advertenties worden automatisch opgemaakt met de gegevens van de krant.

 • 750 kranten in database

  Database met alle kranten in Nederland inclusief alle gegevens en prijzen.

 • Rouwdrukwerk

  Verschillende soorten rouwdrukwerk. Van kaart tot bidprentje.

 • Via UMTS en laptop

  Optimaal geprogrammeerd voor een UMTS verbinding.

 • Zonder grafische kennis

  Rouwdrukwerk vormgeven zonder enige grafische kennis.

 • Schaalbaar en veilig

  Geen limiet aan het aantal gebruikers en in een veilige omgeving.

 • Eigen server

  De applicatie draait op een eigen server voorzien van SLA.

 • Media-inkoop

  Scherpe inkoop van media zorgt voor een grote besparing op de kosten.

 • Drukwerkinkoop

  Drukwerk kan verzorgt worden waardoor productie uit handen wordt genomen.

 • Koppelingen

  Er kunnen diverse koppelingen op verzoek toegevoegd worden.

 • Digitaal printen

  De kant-en-klare PDF's kunnen zelf op een kleurenprinter uitgedraaid worden.

 • Portfolio

  De applicatie kan voorzien worden van een portfolio met bijvoorbeeld kisten, bloemen of stenen.

 • Rouwportals

  De applicatie is uit te breiden met een rouwomgeving voor nabestaanden.