brand | new | ideas

Applicatie voor rouwdrukwerk en rouwadvertenties

zPublish

Applicatie voor rouwdrukwerk en rouwadvertenties

De uitvaartbranche verandert. Ook de manier waarop nabestaanden afscheid willen nemen. Het moet persoonlijker en minder anoniem dan vroeger. Ook het rouwdrukwerk moet aan een hogere standaard voldoen.

Rouwdrukwerk met meerwaarde
Via zPublish kan elke uiting totaal op maat vormgegeven worden naar de wens van de nabestaanden. Het mooie beeldmateriaal in de applicatie en de mogelijkheid om persoonlijke keuzes te maken, geven de rouwkaart of advertentie duidelijk meerwaarde.

Thuis op de laptop
zPublish is uniek omdat de uitvaartverzorger elke uiting kan maken bij de nabestaanden thuis op een laptop met UMTS verbinding. De uitvaartverzorger maakt per uitvaart een eigen dossier aan waarin alle uitingen bewaard worden.

Gratis te gebruiken
Behalve rouwadvertenties en rouwkaarten, maakt de uitvaartverzorger zo ook bidprentjes en dankbetuigingen. Maak gratis gebruik van zPublish en profiteer van korting op de plaatsingskosten en voordelige drukwerkinkoop.

Advertentie plaatsen
Een rouwkaart is eenvoudig te kopiëren naar een advertentie, dat bespaart  veel tijd. De applicatie is voorzien van een database met meer dan 750 kranten. Aan de hand van de hoogte en het aantal kolommen wordt direct een prijs getoond van de plaatsingskosten.

Zelf printen
Als uitvaartverzorger kunt u ook gebruik maken van zPublish wanneer u zelf wilt printen of drukken. Wij bieden hiervoor aparte licenties.

Interesse?
Bent u geinteresseerd in een presentatie of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende licenties en mogelijkheden. Lees meer op de site van zPublish.

Rouwdrukwerk en advertenties online maken en reserveren. Via zPublish maakt en plaatst u rouwadvertenties in elke krant in Nederland. Daarbij maakt u rouwdrukwerk op maat naar de wens van de nabestaanden. Het drukwerk kunt u zelf printen of laten drukken.

U kunt de advertenties met korting plaatsen in een krant naar keuze. Rouwdrukwerk wordt tegen aantrekkelijke tarieven gedrukt en eventueel zelfs verzonden.

Via zPublish kunt u ook rouwboeketten bestellen en laten bezorgen.

Applicatie voor rouwdrukwerk en rouwadvertenties - zPublish