brand | new | ideas

Jaarverslag voor de Rabobank

Rabobank

Jaarverslag voor de Rabobank

In 'Feiten en Cijfers 2011' presenteert de Rabobank Schagen-Wieringerland het jaarverslag 2011. Door de opvallende vouwvorm is het verslag in al haar eenvoud met recht verrassend geworden.

Verrassend
Zoekend naar een manier om een simpel jaarverslag bijzonder te maken, kwam de Rabobank (vestiging Schagen/Wieringerland) bij Opzet terecht.
Hun vraag: we gaan een jaarverslag uitgeven dat 6 pagina's A4 omvat.
We willen dat ons jaarthema 'verrassend' daarin op een originele manier tot zijn recht komt. Kunnen jullie dat voor ons ontwerpen?

Vouwvorm
Wij hebben een vrij eenvoudig A4 drieluik (6 pagina's) bedacht dat onverwacht openvouwt. Een simpel ogende oplossing die toch heel opvallend is.

Informatief
En wat ook waardevol is: de originele vorm en manier waarop het jaarverslag zich ontvouwt gaat niet ten koste van de informatie. Inhoud, vorm en ontwerp vormen een perfect geheel.

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale banken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. In totaal werken er bij de Rabobank Groep ruim 59.600 fte in 44 landen. Wereldwijd worden zo'n 10 miljoen klanten bediend.

Campagne voor Rabobank Velsen en Omstreken - Rabobank Jaarverslag voor de Rabobank - Rabobank