brand | new | ideas

Afvalapp en digitale afvalkalender

Meerlanden

Afvalapp en digitale afvalkalender

De afvalapp voor iOS en Android gekoppeld aan de online digitale afvalkalender is voor Meerlanden een belangrijk middel om bewoners te informeren over het inzamelen van alle soorten afval. Via postcode en huisnummer krijgt de burger zijn of haar eigen afvalkalender gepresenteerd.

Geprint
Wanneer de gebruiker behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar kan met één druk op de knop een A4 PDF van de kalender geprint worden.
Via een banner zijn de eerstvolgende inzameldata in één oogopslag zichtbaar, zonder de kalender in z'n geheel te hoeven bekijken.

Tablets

Naast de al zeer uitgebreide online afvalkalender heeft Meerlanden een afvalapp voor zowel iOS als Android en is de kalender ook geschikt voor tablets.

Pushberichten
De apps zijn voorzien van pushberichten. Via deze berichten krijgt de gebruiker, op een bepaald tijdstip, een bericht met een reminder welke afvalsoort die dag zal worden opgehaald.

Contact

Via de app kan de burger tevens in contact komen met de klantenservice of de diverse locaties bekijken van bijvoorbeeld de milieustraat, glas- en papierbakken.

De oplossingen die Opzet biedt voor de digitale kalender, voldoen als enige aan de webrichtlijnen van de overheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een online kalender of afvalapps? Lees hier over de mogelijkheden of maak direct aan afspraak.

Bekijk de afvalkalender via postcode 2135 DB nr 45
afvalkalender.meerlanden.nl

Meerlanden zet zich in voor een meer duurzame maatschappij. Zij werken elke dag aan meer waarde voor buurtbewoners, gemeenten en bedrijven. Dit doen zij vanuit een gezonde bedrijfsvoering waar ondernemerschap, milieu, mensen en de maatschappij kunnen floreren. Door juist op lokaal niveau verschil te maken, willen zij bijdragen aan een leefbare aarde voor komende generaties.

Afvalapp en digitale afvalkalender - Meerlanden