brand | new | ideas

Digitale afvalkalender

Cyclus

Digitale afvalkalender

De afvalkalender van Cyclus is een belangrijk middel om bewoners te informeren over het inzamelen van alle soorten afval. Via de postcode en het huisnummer krijgt de burger zijn of haar eigen afvalkalender gepresenteerd. Wanneer de gebruiker toch behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar kan met één druk op de knop een A4 PDF van de kalender gemaakt en geprint worden.
Via een banner zijn de eerstvolgende inzameldata in één oogopslag zichtbaar, zonder de kalender in z'n geheel te hoeven bekijken.

Naast de al zeer uitgebreide online afvalkalender heeft Cyclus een afvalapp voor zowel iOS als Android en is de kalender ook geschikt voor tablets.

De oplossingen van Opzet, voor de digitale kalender, voldoen als enige aan de webrichtlijnen van de overheid. Zo voldoet de kalender van Cyclus ook aan het keurmerk.

Bekijk de afvalkalender via postcode 2391 BN nr 126
afvalkalender.cyclusnv.nl

Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het beheer van de openbare ruimte en afvalbeheer. Cyclus zamelt het huishoudelijk afval in 15 gemeenten in en heeft zeven afvalbrengstations waar inwoners van de betreffende gemeenten onder andere hun grofvuil, klein chemisch afval en papier in kunnen leveren.

Digitale afvalkalender   - Cyclus