brand | new | ideas

Afvalapp en digitale afvalkalender

Circulus

Afvalapp en digitale afvalkalender

De afvalapp voor iOS en Android gekoppeld aan de online digitale afvalkalender is voor Circulus een belangrijk middel om bewoners te informeren over het inzamelen van alle soorten afval. Via postcode en huisnummer krijgt de burger zijn of haar eigen afvalkalender gepresenteerd.

Geprint
Wanneer de gebruiker behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar, kan met één druk op de knop een A4 PDF van de kalender geprint worden.
Via een banner zijn de eerstvolgende inzameldata in één oogopslag zichtbaar, zonder de kalender in z'n geheel te hoeven bekijken.

Tablets

Naast de al zeer uitgebreide online afvalkalender heeft Circulus een afvalapp voor zowel iOS als Android en is de kalender ook geschikt voor tablets.

Pushberichten
De apps zijn voorzien van pushberichten. Via deze berichten krijgt de gebruiker, op een bepaald tijdstip, een bericht met een reminder welke afvalsoort die dag zal worden opgehaald.

Contact

Via de app kan de burger tevens in contact komen met de klantenservice of de diverse locaties bekijken van bijvoorbeeld de milieustraat, glas- en papierbakken.

De oplossingen die Opzet biedt voor de digitale kalender, voldoen als enige aan de webrichtlijnen van de overheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een online kalender of afvalapps? Lees hier over de mogelijkheden of maak direct aan afspraak.

Bekijk de afvalkalender via postcode 6983 GD nr 76
kalender.afvalvrij.nl

Circulus verzorgt in opdracht van de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Epe het afvalbeheer en adviseert over de toekomstige ontwikkeling en inrichting daarvan. Zij werken nauw samen met Berkel Milieu, dat hetzelfde doet voor de gemeenten Bronckhorst, Brummen, Doesburg, Lochem en Zutphen.
Het verzorgingsgebied van Circulus heeft in totaal 436.000 inwoners. Voor deze inwoners verzorgen zij de inzameling en verwerking van al het huishoudelijk afval.

Afvalapp en digitale afvalkalender - Circulus