brand | new | ideas


Hoe mooi wordt het met WordPress?

Een groeiend aantal projecten bij Opzet wordt gerealiseerd in WordPress. WordPress is een Open Source CMS (Content Management Systeem) dat een groot aantal voordelen biedt.

Wordpress Eenvoudig in gebruik
Voor de gebruiker is de User Interface simpel en duidelijk. Omdat bijna 25% van alle websites met CMS op WordPress draait, is de kans groot dat een klant er al ervaring mee heeft.

Wat is Open Source?
De software van WordPress is Open Source. Dat betekent dat iedere gebruiker er functionaliteiten aan kan toevoegen. Doordat er zoveel programmeurs met WordPress werken, staat de ontwikkeling ervan nooit stil. Zeer regelmatig worden nieuwe versies gelanceerd met daarin nieuwe functionaliteiten en bugfixes.

Thema's
Voor de vormgeving en opbouw van de site kan de gebruiker kiezen uit een groeiend aantal thema's. Ook zijn er heel veel plugins beschikbaar waarmee de functionaliteit van WordPress uitgebreid kan worden op een snelle en veilige manier.

Veilig
Ook de beveiliging van de websites wordt in WordPress actueel gehouden.

Nieuwe functionaliteiten
Specifieke functionaliteiten, die als maatwerk voor de klant ontwikkeld moeten worden, kunnen vrij gemakkelijk tegen WordPress aan gebouwd worden.

Vindbaarheid van WordPress sites
WordPress websites zijn van zichzelf SEO geoptimaliseerd. Wanneer je hierin nog een stapje verder wilt gaan kan bijvoorbeeld de SEO plugin van Yoast worden gebruikt.

Webshop in WordPress
WordPress is in combinatie met WooCommerce zeer geschikt om een webshop mee te bouwen. Ook kun je er goed een meertalige website mee realiseren. Kortom, WordPress biedt vrijwel onbeperkte functionaliteit.

Snel aan te passen
Voor Opzet heeft WordPress als voordeel dat we dankzij de vele mogelijkheden vrij snel en relatief eenvoudig kunnen inspringen op de wensen van de klant. En doordat de code goed leesbaar is en door bijna iedere ontwikkelaar te onderhouden is, blijft de continuïteit van de websites gewaarborgd.

WordPress in de statistieken van 2015
Van alle sites gebruikt 38,4% een CMS. In 2015 zijn daarvan 23,3% gebouwd in WordPress.
2966 thema’s beschikbaar - 123.498.018 keer gedownload.
35.515 plugins beschikbaar - 824.474.872 keer gedownload.

BRON:
wpblogington.com/data/wordpress-2015

Over internet - 16 september 2018

Byes aanwezig op de VTU beurs met een unieke motor

Ieder mens heeft een eigen karakter en levensstijl. Daarom verwerkt byes.nl graag persoonlijke hobby's in haar rouwuitingen. Om die intentie te illustreren... Lees verder ›

Over internet - 14 april 2017

Uitbreiding wet verandert verwerking persoonsgegevens

Gemeenten en afvalinzamelbedrijven slaan gegevens op met betrekking tot bijvoorbeeld afvalinzameling, lediging containers, afvalpassen en andere locatie... Lees verder ›

website jelloo 2015

Over internet - 16 december 2015

Een website die bij Jelloo past

Opzet maakte een nieuwe website voor Jelloo met een frisse vormgeving en diverse functionaliteiten, waaronder een webshop. De site is geoptimaliseerd voor... Lees verder ›

Hoe vergelijk je appels?

Over internet - 16 november 2015

Hoe vind je me in Google?

'Hoe wordt mijn site beter gevonden in Google?' Deze vraag krijgen we geregeld bij Opzet en het antwoord lijkt eenvoudig. Beter gevonden worden in... Lees verder ›

Jaarverslag 2014 Landschap Noord-Holland

Over internet - 11 juni 2015

Interactief Online Jaaroverzicht voor Landschap Noord-Holland

Voor Landschap Noord-Holland heeft Opzet opnieuw een online jaarverslag gemaakt met een frisse vormgeving vol mooie natuurbeelden. Een lust voor het oog,... Lees verder ›


WebManiac opzet cms website intranet content management systeem

Website beheren?

Het CMS van Opzet biedt een goede oplossing voor elke site. Van uitgebreide tot eenvoudige site, WebManiac is het CMS.>

Drie verschillende intranet websites

Na een goed overleg en inventarisatie van de wensen hebben we voor drie grote bedrijven een zeer uitgebreid en eenvoudig te beheren intranet ontwikkeld.

Een succesvolle webshop starten met Opzet.

Lees verder ›
Jaarverslagen

Uw jaarverslag digitaal van flipbook tot mini site.

Lees verder ›