brand | new | ideas


Avalex in het nieuw

Voor Avalex ontwikkelde het team van Opzet in samenwerking met BooM creatives een nieuwe website, compleet met digitale afvalkalender en een module waarmee je online een afspraak kunt maken voor het ophalen van grof huishoudelijk afval.

Nieuwe website
Via de nieuwe website van Avalex kunnen gebruikers online hun inzameldata opzoeken, een afspraak maken voor het ophalen van grofvuil, contact leggen met de afvalverwerker en een eigen unieke afvalkalender opvragen met bijbehorende locaties voor containers.

Online afvalkalender met grofvuilmelder

De website is voorzien van een van de meest complete applicaties voor het presenteren en beheren van afvalkalenders. Deze digitale afvalkalender is een los onderdeel van de website waaraan we een online grofafvalmelder hebben toegevoegd.
 
Techniek
De website van Avalex is gebouwd in Wordpress met een door Opzet ontwikkeld thema en site-specifieke plugins en functionaliteiten.
De site is uitgebreid met onze eigen zCalendar module waarmee de gebruiker toegang krijgt tot onder andere de digitale afvalkalender, containerlocaties, de milieustraat en de module voor grofvuilmelding.
Om ervoor te zorgen dat de afvalkalender en de grofvuilmelder geïntegreerd worden in de website heeft Opzet Wordpress, zCalendar en PieterBas aan elkaar gekoppeld (zie verderop de uitleg hiervan).
Een unieke benadering voor een unieke website!

Wat is PieterBas
PieterBas Automatisering levert standaard logistieke en administratieve software voor de automatisering van inzamelaars, transporteurs, recyclers en verwerkers van afvalstoffen. De software is bereikbaar via een API (Application Programming Interface). De routeplanning van de afvalverwerkers wordt in deze software gezet. De digitale afvalkalender en grofafvalmelder van Opzet maakt realtime gebruik van deze informatie.

Over Avalex
Afvalverwerker Avalex is in 2001 opgericht door de gemeenten Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Samen zijn zij eigenaar van Avalex.
"Door het inzamelen en verwerken van afval te bundelen kunnen we de kosten hiervoor zo laag mogelijk houden. Bij Avalex zeggen wij vaak: ‘Practice what you preach’! Dat betekent dat we niet alleen anderen vertellen hoe het moet, maar dat we vooral ook graag zelf het goede voorbeeld geven. Dat zie je terug in ons maatschappelijk beleid dat is gebouwd op drie pijlers: mens, milieu en maatschappij."

bekijk hier de website

bekijk hier de afvalkalender

Byes Levensstijlen

Over applicaties - 18 april 2018

Byes op de Uitvaartbeurs van Amsterdam

Op zaterdag 14 april 2018 stonden we met Byes op de Uitvaartbeurs Amsterdam. In de historische Westerkerk, in het hartje van de Jordaan, konden bezoekers... Lees verder ›

Over applicaties - 7 februari 2018

Unieke rouwkaarten en advertenties voor Monuta

Al meer dan acht jaar maken uitvaartverzorgers van Monuta gebruik van onze applicatie voor het online maken van rouwmedia. Sinds 2017 kunnen ze binnen deze... Lees verder ›

Byes Levensstijlen

Over applicaties - 11 augustus 2017

Byes doet mee met Yarden Afscheidsprijs

Byes Levensstijlen dingt mee met de Yarden Afscheidsprijs. Help mee en stem op ons. Breng hiervoor nu je stem uit zodat we zoveel mogelijk stemmen... Lees verder ›

Afvalwijzer app voor RMN gelanceerd

Over applicaties - 9 februari 2017

Afval app voor RMN gelanceerd

Voor Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) hebben we een app ontwikkeld die huishoudens van de deelnemende gemeenten helpt om hun afval tijdig aan de... Lees verder ›

Klantenservice software en Customer service software

Over applicaties - 17 januari 2016

Klantenservice software

Opzet heeft naast de zeer succesvolle oplossingen voor de digitale afvalkalender nu ook software voor de helpdesk. De software is gekoppeld aan de... Lees verder ›


Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring

Jaarverslagen

Uw jaarverslag digitaal van flipbook tot mini site.

Lees verder ›
Afvalkalender apps

Digitale afvalkalenders en apps voor iOS en Android

Lees verder ›
Webshop starten

Een mooi starterspakket voor een succcesvolle webwinkel.

Lees verder ›