brand | new | ideas


iPad Apps maken en publiceren

Meer info?

Bel 023 5388200, stuur een e-mail naar verkoop@opzet.nl of vul onderstaand formulier in:

Opzet ontwerpt en ontwikkelt iPad, iPhone en Android Apps voor bedrijven en instellingen. Tablets en smartphones bieden geweldige mogelijkheden voor allerlei Apps. De functionaliteiten zijn uitgebreid en het gebruik neemt steeds meer toe. Opzet volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets en mobiel internet.

Aanvulling
IPhone en Android Apps zijn een geweldige aanvulling op uw bestaande middelen. We zorgen dat de verschillende onderdelen van uw comminicatie naadloos op elkaar aansluiten. Van website tot App.

Heldere functies
De beste Apps hebben vaak één belangrijke functie. Stel uw concept en idee centraal en zorg dat uw App geen overbodige of zinloze extra functies bevat. Een App wordt veel gebruikt om specifieke informatie te raadplegen of te delen.

Android, iPhone en Windows Phone
Op het gebied van smartpohones is Android het tmeest gebruikt. Meer dan 70% van de smartphone-gebruikers hebben een toestel met Android. Daarnaast is iOS voor zowel de iPhone als de iPad een belangrijke markt. Met name de iPad is marktleider voor de tablets.

Interactief
Naast Apps zijn magazines een mooi nieuw middel voor de promotie. Het ontwerpen en maken van een magazine op een iPad vraagt om een creatieve aanpak. Zo kunnen we allerlei interactieve functies aan de iPad magzines toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan fotoalbums, links naar websites, geluid en films. Een iPad is een prachtig communicatiemiddel.

Meer weten over het publiceren op de iPad of het maken van een iPad App? Neem contact op met Opzet 023-5388200. Wij helpen u graag.

Mogelijkheden
iPad magazines, iPad Apps, Apps voor tablets, iPhone en Andriod Apps en mobiele websites.

Belangrijkste functies

  • iPhone of Android

    Apps voor zowel de iPhone als Android smartphones.

  • iPad apps

    Apps en magazines geschikt voor tablets.