brand | new | ideas


Reclamebureau Velsen? Opzet is het reclamebureau voor de regio Velsen.

Reclamebureau Velsen? Bent u op zoek naar een hip reclamebureau? Opzet, het reclamebureau voor Velsen, bouwt aan merken en producten. We komen met ideeën en concepten die opvallen, mooi vormgegeven zijn en inhoudelijk de juiste snaar raken. Origineel en sympathiek. Dus wie wil scoren met een goede, vlotte site, een nieuwe identiteit of een andere vorm van communicatie is bij ons aan het juiste adres.

Het unieke van Opzet is de combinatie van print en internet binnen één bureau. Bij ons gaan vormgeving, tekst en techniek hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. En doordat de verschillende disciplines binnen Opzet nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Als bureau werken we voor diverse klanten in de regio Velsen. De combinatie met internet geeft het bureau een duidelijke meerwaarde. Daarbij bespaart u op de kosten doordat wij alle middelen naadloos op elkaar laten aansluiten.

We werken bij elke opdracht nauw samen met de klant en pakken de diverse projecten in teamverband op. Internet en reclame, zowel online als offline, maken Opzet tot een krachtige en creatieve partner.

Bent u op zoek naar een goed bureau in de regio Velsen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring