brand | new | ideas


Reclamebureau Amsterdam? Opzet is het reclamebureau voor de regio Amsterdam.

Reclamebureau Opzet, vlakbij Amsterdam, bouwt aan merken en producten. We komen met oplossingen die opvallen door hun vormgeving en inhoudelijk de juiste snaar raken. Origineel en sympathiek. Da’s een kwestie van inzicht, goede ideeën hebben en ze weten te realiseren. Dus wie wil scoren met een doordachte site, een nieuwe identiteit of een andere vorm van communicatie is bij ons aan het juiste adres.

Het unieke van Opzet is de combinatie van communicatie, creatie en techniek binnen één bureau.

Korte lijnen
Bij ons gaan vormgeving, tekst, webtoepassingen en de ontwikkeling van applicaties, hand in hand. De communicatielijnen zijn kort en direct. En doordat de verschillende disciplines binnen Opzet nauw samenwerken, kunnen we alle communicatiemiddelen perfect op elkaar aan laten sluiten.

Techniek en creatie gaan samen
Als bureau werken we voor diverse klanten in de regio Amsterdam. De vanzelfsprekende combinatie van vormgeving en de diverse toepassingen op internet maakt ons flexibel.

Applicaties
Doordat onze handige programmeurs zelf nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen, krijgt Opzet als bureau een duidelijke meerwaarde. Als klant  bespaart u op de kosten doordat wij alle middelen naadloos op elkaar laten aansluiten en er geen tijd nodig is om zaken over te dragen aan externe specialisten. Daarbij kunt u verzekerd zijn van de professionaliteit van onze mensen: het werkt!

Creatief
We werken bij elke opdracht nauw samen met onze klanten en pakken de diverse projecten in teamverband op. Internet en reclame, zowel online als offline, maken Opzet tot een krachtige en creatieve partner.

Bent u op zoek naar een goed bureau in de regio Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

Contact

Mail: info@opzet.nl
Telefoon: 023 5 388 200
Fax: 023 5 385 664

Bezoekadres

van Dalenlaan 392
2082 VR Santpoort Zuid

Postadres
Postbus 32
2080 AA Santpoort-Zuid

disclaimer
privacyverklaring