brand | new | ideas


Uiensoep à la Sonnema

Voorgerecht - Recept voor 4 personen


Ingrediënten
- 200 gram uien grof gesneden
- 50 gram boter
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 1 liter bouillon
- peper
- zout
- basilicum.
- Berenburg naar smaak

Bereiding

Boter smelten.
De uien aanfruiten tot ze glazig worden.
Tomatenpuree toevoegen.
Naar smaak een snufje basilicum en de knoflook toevoegen.
Afblussen met berenburg.
Bouillon toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Daarna nog ongeveer 5 minuten doorkoken.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

brand new ideas

Opzet bouwt aan merken en producten.
Daarvoor hebben wij de volgende disciplines in huis:

Vormgeving>
Communicatie>
Internet>
Multimedia>
Applicaties >