brand | new | ideas


Kaasfondue met Berenburg

Hoofdgerecht


Ingrediënten
- 225 gram milde geraspte cheddar of elke andere gele kaas
- 110 gram geraspte parmezaanse kaas
- 30 gram bloem
- 2 theelepels mosterd (fijn)
- 3 deciliter witte wijn
- 2 deciliter berenburg
- elk gewenste broodsoort

Bereiding
Kaas en bloem met de mosterd mengen.
De wijn en Berenburg in de fonduepan gieten en langzaam aan de kook brengen.
Steeds een volle eetlepel kaasmengsel tegelijk toevoegen en erdoor roeren tot de kaas gesmolten is.
De mosterd erdoor roeren en met peper op smaak brengen.
Roeren tot de fondue glad en heet is, fonduevorkjes en het brood erbij geven.
U kunt de fondue een dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren.
Voor het serveren langzaam verwarmen in de fonduepan.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

brand new ideas

Opzet bouwt aan merken en producten.
Daarvoor hebben wij de volgende disciplines in huis:

Vormgeving>
Communicatie>
Internet>
Multimedia>
Applicaties >