brand | new | ideas


Gestoomde makreel met Berenburg sjalotjes

Hoofdgerecht - Recept voor 4 personen


Ingrediënten
- vier porties gestoomde makreel
- 100 gram gehakte sjalotjes
- Berenburg
- 1 bekertje crème fraîche
- bouquetje gemengde slasoorten
- dille

Bereiding
Snipper de sjalotjes en stoof ze 3/4 gaar in 3 minuten.
Voeg een scheutje Berenburg toe en laat dit op een piepklein vuurtje gedurende 5 minuten sudderen.
Snijd de makreel in een heel kleine brunoise en vermeng dit met de helft van de sjalotjes.
Dresseer dit met behulp van een ring op de borden. Strijk af met een laagje crème fraîche en garneer met 3 bouquetjes gemengde slasoorten, een takje dille en een dotje


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

brand new ideas

Opzet bouwt aan merken en producten.
Daarvoor hebben wij de volgende disciplines in huis:

Vormgeving>
Communicatie>
Internet>
Multimedia>
Applicaties >